Camp Canyonwood (PC) 190 SEK
Steam early access (Tidig tillgång) Utforska, spela och bli involverad i spelutveckling! Få omedelbar tillgång till Camp Canyonwood, som utvecklas i samarbete med samhället. Dessa spel utvecklas när du spelar dem och ger feedback, och utvecklarna lägger ständigt på nytt innehåll!
CAMP CANYONWOOD SPELBESKRIVNING

Som den nyaste rådgivaren på Camp Canyonwood är det upp till dig att hantera campare och återställa det försummade lägret till sin forna glans genom att bygga och modifiera campingen! Sommar efter sommar kan du hjälpa nya grupper av campare att lära sig värdefulla färdigheter och få märken i denna charmigt udda campinglivssim.

Från fiske och bågskytte till stensamling och stjärnskådning, träna dina campare väl samtidigt som de upptäcker deras unika egenheter och preferenser för att säkerställa att de har bästa möjliga tid. Skydda dem från farorna i naturen, som ormar, björnar och utomjordingar.

En glad campare i slutet av sommaren betyder mer pengar från sina föräldrar för lägerförbättringar, så gör ditt bästa för att gynna Camp Canyonwood!

FUNKTIONER

● Lägeraktiviteter som inkluderar fiske, bågskytte, stjärnskådning, insektsfångning, steninsamling, vedhuggning, vandring, utforskande och insamling av vilda blommor. Fler är planerade för den fullständiga releasen.
● Varje husbil har ett unikt utseende och personlighet. Lär dig mer om dem och övervaka deras hälsa och lycka. Om de är olyckliga (eller saknas) kanske deras föräldrar inte betalar i slutet av sommaren!
● Använd intjänade vinster från framgångsrik husbilshantering för att förbättra campingen med nya dekorationer och bostäder.
● Förutom en mängd olika tält- och stugalternativ finns det dussintals samlarföremål, från praktiska föremål som grillar till kosmetiska dekorationer som statyer och vakttorn.
● Upplev naturen, inklusive interaktioner med vilda rovdjur, knubbiga tvättbjörnar och många olika sorters djur, insekter, blommor och ädelstenar.
● Slutför donationsuppdrag från lägrets personal för att låsa upp nya föremål som du kan köpa.
● Inget konstigt händer någonsin på Camp Canyonwood. Speciellt saker som spöken och UFO.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Camp Canyonwood som en fysisk kopia?

Nej, du får Camp Canyonwood produktnyckel (Camp Canyonwood CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Camp Canyonwood produktnyckel (Camp Canyonwood CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Camp Canyonwood. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Camp Canyonwood? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Camp Canyonwood som en digital nedladdning för Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 04-08-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Microsoft® Windows® 10
Processor: Dual Core 2 Ghz CPU
Minne: 2 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 /w 1GB VRAM
DirectX: Version 10
Lagring: 1 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Keyboard + Mouse Required
 
REKOMMENDERADE:
OS: Microsoft® Windows® 10
Processor: Dual Core 2 Ghz CPU
Minne: 4 GB R
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.