Stray (PC)
STRAY SPELBESKRIVNING

Förlorad, ensam och separerad från familjen måste en herrelös katt lösa ett gammalt mysterium för att fly en sedan länge bortglömd stad.

Stray är ett kattäventyrsspel för tredje person som utspelar sig mitt i de detaljerade, neonupplysta gränderna i en förfallen cyberstad och de olycksbådande omgivningarna i dess bistra underliv. Gå runt i omgivningarna högt och lågt, försvara dig mot oförutsedda hot och lös mysterierna i denna ovälkomna plats bebodd av nyfikna droider och farliga varelser.

Se världen genom en katts ögon och interagera med miljön på lekfulla sätt. Var lömsk, smidig, fånig och ibland så irriterande som möjligt med de konstiga invånarna i denna mystiska värld.

Längs vägen blir katten vän med en liten flygande drönare, bara känd som B-12. Med hjälp av denna nyfunna följeslagare måste duon hitta en väg ut.

Stray är utvecklad av BlueTwelve Studio, ett litet team från södra Frankrike som huvudsakligen består av katter och en handfull människor.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Stray som en fysisk kopia?

Nej, du får Stray produktnyckel (Stray CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Stray produktnyckel (Stray CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Stray. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Stray? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Stray som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 19-07-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-2550K | AMD FX-8350
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB | AMD Radeon R7 360, 2 GB
DirectX: Version 12
Lagring: 10 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Proc
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.