Surviving the Aftermath: New Alliances (PC) 155 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Surviving the Aftermath på Steam för att kunna använda Surviving the Aftermath: New Alliances.

SURVIVING THE AFTERMATH: NEW ALLIANCES SPELBESKRIVNING

Bli ledare för de överlevande samhällena i Surviving the Aftermath: New Alliances.
Mänsklighetens framtid ligger i dina händer: nya bosättningar – och nya fiender – uppstår, och det som tidigare bara var ett minne av civilisationen kan bli verklighet. Hitta allierade, bekämpa gemensamma fiender och ena ödemarken!


Viktiga funktioner

Starkare tillsammans: Stöt på varierande samhällen och hjälp dem för att vinna deras lojalitet och förbättra din koloni med fler än 12 nya byggnader.
Positivt samspel med andra samhällen förbättrar ditt rykte. Men om du inte lever upp till deras förväntningar så kommer de att välja din rivals sida, som därigenom får större kontroll över ödemarken.


Nya fiender på en dynamisk världskarta: Banditer och bestar rör sig genom ödemarken och tvingar dig att skydda din och dina allierades bosättningar. Grupper av banditer terroriserar överlevande och tar över viktiga platser. Se till att du försvarar och ger stöd åt andra samhällen genom att handla och bygga nya byggnader när du kan. Ett utökat användargränssnitt låter dig styra över varenda steg fram till ödemarkens enande.

Hemliga uppdrag: Det är inte lätt att utforma en ny värld. Och även om samarbete är nyckeln till att lyckas så kan ledare även påverka samhällen på mer ... subtila sätt. Sabotage, stöld, spioneri – till och med propaganda – finns tillgängliga i din arsenal, och specialisternas färdigheter påverkar hur stor chans de har att lyckas med ett uppdrag. Men var beredd på konsekvenserna: ett misslyckande försämrar ditt rykte, ger din rival mer kontroll och kan göra att de samhällen du riktat in dig på kan bestämma sig för att slå tillbaka.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Surviving the Aftermath: New Alliances som en fysisk kopia?

Nej, du får Surviving the Aftermath: New Alliances produktnyckel (Surviving the Aftermath: New Alliances CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Surviving the Aftermath: New Alliances produktnyckel (Surviving the Aftermath: New Alliances CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Surviving the Aftermath: New Alliances. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Surviving the Aftermath: New Alliances? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Surviving the Aftermath: New Alliancessom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 16-06-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows® 7 Home Premium 64 bit SP1
Processor: Intel® iCore™ i5-2500K or AMD® AMD® FX 6350
Minne: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia® GeForce™ GTX 580 or AMD® Radeon™ HD 7870
DirectX: Version 11
Lagring: 4 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.