Spirit Of The Island (PC) 264 SEK
Steam early access (Tidig tillgång) Utforska, spela och bli involverad i spelutveckling! Få omedelbar tillgång till Spirit Of The Island, som utvecklas i samarbete med samhället. Dessa spel utvecklas när du spelar dem och ger feedback, och utvecklarna lägger ständigt på nytt innehåll!
SPIRIT OF THE ISLAND SPELBESKRIVNING

Det finns en gammal tradition i ditt hemland: För att växa upp och slutföra den växande ritualen måste du ge dig ut på en upptäcktsresa. Ditt äventyr börjar på en avlägsen ö, djupt inne i en tropisk skärgård. Det som en gång var ett välmående turistmål är nu en skugga av dess forna storhet: och det är ditt jobb att återuppliva det! Utforska skärgården, träffa lokalbefolkningen och hjälpa till med att återställa turistparadiset ... samtidigt som du försöker avslöja mysterierna i ditt förflutna!

SIT NED PÅ EN NY PLATS

Ditt tropiska liv börjar bli hektiskt, så ta tag i dina verktyg och låt oss komma igång! Först och främst: du behöver en källa till mat, en plats att övernatta på och lite resurser för att bygga en gård och kickstarta din tropiska resa. Så vad väntar du på - dags att utforska ditt land!

MÅNGA AKTIVITETER

Det finns mycket att göra i Spirit of the Island! Oavsett hur du väljer att spendera din tid kommer du att få erfarenhet och förbättra dina färdigheter, låsa upp nya recept och bli mer effektiv på allt du gör, vilket kommer att göra ditt nya liv enklare.

Spirit of the Island har 10 unika färdigheter, till exempel jordbruk, gruvdrift, födosök, socialt och till och med fiske, som kommer som ett eget speciella minispel. Vill du bli en sann mästare på allt?

DIN RESA TILL ETT TURISTPARADIS

Gör din ö inte bara till ett välkomnande hem utan också ett blomstrande turistparadis med eleganta butiker och attraktioner. Ju fler turister du får desto bättre blir din ekonomi, vilket är ett avgörande steg för att finansiera dina resor till de avlägsna öarna.
Men hur gör du dem alla glada och vad säljer du i dina butiker? Det är här dina kunskaper kommer väl till pass! Sälja lokala produkter; öppna museer för att visa upp de skatter och hemligheter du avslöjar på dina äventyr. Vi slår vad om att några av dina besökare till och med kan köpa några träplankor, så gör ditt bästa för att improvisera!

DEN BÄSTA RESAN NÅGONSIN

Varje turist kommer att ha en chans att älska din ö så mycket att de bestämmer sig för att stanna, vilket ökar stadens befolkning. Den här delen är avgörande eftersom du kan anlita dem för att göra olika saker åt dig, som att ta hand om dina butiker och hjälpa dig att underhålla ön. Så gör ditt bästa för att göra deras resa fantastisk!

ALLT ÄR BÄTTRE MED EN VÄN

En av huvuddragen i Spirit of the Island är ett samarbetsläge för 2 spelare där du kan göra ... allt! Du kommer att ha alla enspelarfunktioner (även uppdrag) tillgängliga i onlinespel och det kommer också att innehålla sin egen unika historia. SOTI har också resursdelning, vilket innebär att du kan ta med några av de resurser du hittar till din egen flerspelarkampanj - hur coolt är det? Bygg en gård, odla grödor och gör läckra rätter, bygg en butik och sälj dina produkter till turister, utforska den stora skärgården för att hitta skatter och upptäck det tropiska paradisets hemligheter! Så bjud in din vän och påbörja din coop-resa redan nu!

EN TROPISK Ö

Spirit of the Island har 14 unika utforskande öar, alla med sin egen fauna, hemligheter och faror. Information om vem - eller vad - som bor på dessa öar har gått förlorad i historien, men du kommer att hitta de mystiska grottorna som bevakas av forntida varelser - är du modig nog att utforska dem och avslöja mysterierna inuti? Om du gör det, väntar stora belöningar på dig och hjälper dig att gå framåt mot ditt slutliga mål: att avslöja hemligheten bakom ditt förflutna.

ETT LOKALT GEMENSKAP

Skärgården kryllar av liv! Möt mer än 14 unika karaktärer, alla med sina egna särdrag och egenheter. Och ja, det finns romantiska alternativ också! Beroende på din karaktär kommer du att kunna romanska och gifta dig med olika NPC:er och hålla ett magnifikt bröllop till slut!

ETT LIV FULLT AV HÄNDELSER

En av de unika egenskaperna hos Spirit of the Island är händelser - en serie återkommande händelser som inträffar under varje år av spelet (4 månader). De finns i en mängd olika former: från NPC:s födelsedagar och Ocean Day - en traditionell högtid för att fira havets födelse - till dina egna unika evenemang. Det händer alltid något roligt i stan, så se till att kolla din kalender ofta!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Spirit Of The Island som en fysisk kopia?

Nej, du får Spirit Of The Island produktnyckel (Spirit Of The Island CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Spirit Of The Island produktnyckel (Spirit Of The Island CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Spirit Of The Island. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Spirit Of The Island? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Spirit Of The Island som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 16-03-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10 64 bit
Processor: Intel i3 Processor
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce MMX 110
DirectX: Version 10
Storage: 8 GB available space
RECOMMENDED:
OS: Windows 10 64 bit
Processor: Intel i5 Processor
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX960+
DirectX: Version 10
Storage: 8 GB available space
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.