What Lies in the Multiverse (PC) 158 SEK
WHAT LIES IN THE MULTIVERSE SPELBESKRIVNING

What Lies in the Multiverse är ett berättelsedrivet pusselplattformsspel fyllt till brädden med ett roligt, kaotiskt och verklighetsförböjande äventyr.

Sömlösa transformationer

Utnyttja kraften i multiversumet! Förändra världar mitt i luften, förvandla hål till broar, väggar till tunnlar och fiender till vänner. Var bara försiktig när du bråkar med gravitationen...

Och olika världar

Ge dig ut på en resa genom vackra pixelkonstvärldar, var och en med en unik parallell verklighet som du kan dyka in i efter behag. Utforska tempel, städer, hamnar, öknen och mer när du tävlar för att låsa upp multiversumets hemligheter.

Färgglad samling av karaktärer

Möt en stor samling knäppa karaktärer: galna vetenskapsmän, hemliga agenter, söta gamla damer, upplysta munkar och ett karismatiskt verklighetshoppande geni vid namn Everett, som lovar att ta dig med på ett virvelvindsäventyr och säkert berätta hela sanningen om honom till och med , ja siree, inget misstänkt där alls!

Och djupare historia

En lätt men känslomässigt nyanserad berättelse som dyker ner i den mörkare sidan av den mänskliga naturen.

"Okej grabben, dags att gå. Du har redan gett mig tillräckligt med problem, och allt det här röret löser sig inte av sig självt...”

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag What Lies in the Multiverse som en fysisk kopia?

Nej, du får What Lies in the Multiverse produktnyckel (What Lies in the Multiverse CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina What Lies in the Multiverse produktnyckel (What Lies in the Multiverse CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela What Lies in the Multiverse. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller What Lies in the Multiverse? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av What Lies in the Multiverse som en digital nedladdning för Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 04-03-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7
Processor: 2.6 GHz Intel Quad Core
Minne: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GT 750M, 2 GB Memory
DirectX: Version 8.0
Lagring: 3 GB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.