The Unliving (PC)
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Kommer snart

31. oktober 2022

Var redo att spela The Unliving på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

THE UNLIVING SPELBESKRIVNING

De levandes rike har fördärvats in till kärnan och en storm som kommer att kasta omkull hela världen är på väg att dra in. Stormen är du, en mäktig nekromant som förnekar döden med magi och leder mängder av döda. Präster och adel hoppas kunna gömma sig bakom sina höga murar, men inga fästningar kan rädda dem från din vrede. Krossa alla som står i din väg och förvandla dem till dina verktyg på vägen mot ett högre syfte.

The Unliving är ett dynamiskt roguelite-actionrollspel med strategiska element. Väck de döda till liv, använd trollformler och utforska en mystisk värld som väckts till liv med mörk, överdådig pixelgrafik.

GÖR FIENDERNA TILL EN DEL AV DIN ODÖDA ARMÉ

Alla stupade fiender kan återuppväckas till liv och bli del av din ändlösa odöda armé. De här varelserna har sina egna unika förmågor, som den odöda prästen vars välsignelser förvandlas till förbannelser.


KROSSA ALLA I DIN VÄG

Bara några få av de levande är hjälplösa offer. Resten kan slå tillbaka mot dina styrkor och håller frontlinjen. De rör sig i stora grupper och har dessutom starka förmågor. De vill inte gärna mista sina liv och kommer kämpa tappert, så visa vad du går för som de odödas herre för att bräcka dem.


ERÖVRA ORÖRD MARK

Världen genereras slumpmässigt varje gång man spelar och är tätt befolkad av varelser, artefakter, hemliga rum och dödliga fällor. Det finns olika befolkningar i världens olika delar. Du kan invadera byar och slakta svaga bybor som ökar siffrorna i din armé, eller ge dig in i hårda strider till döden i träsk mot värdiga fiender.


AVTÄCK NEKROMANTINS MYSTERIER

Samla kryptiska meddelanden, tvinga ur fienden svar och studera skrifter på urtida artefakter för att samla nekromantens minne bit för bit och avslöja hemligheten bakom hans odödlighet och hans amulettkompanjon. Du kan dessutom finna den mörka sanningen om kyrkans hierarki.


SLÅSS MOT EPISKA BOSSAR

Den här mörka världens starkaste varelser kommer att göra allt för att stoppa dig. Varje boss har en unik stridsstil och unika förmågor, vilket gör det avgörande att kunna anpassa sig och tänka snabbt för att klara striderna.


DÖ OCH RES DIG IGEN

Nektromantens viktigaste egenskap är att neka döden själv. Att falla död ner är bara ett steg tillbaka. Lär dig från din död och låt inte fienderna göra om det.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag The Unliving som en fysisk kopia?

Nej, du får The Unliving produktnyckel (The Unliving CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina The Unliving produktnyckel (The Unliving CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela The Unliving. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller The Unliving? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av The Unliving som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 31-10-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7, 8, 10 - 64bit
Processor: At least 4-thread CPU
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 2GB GDDR5 GPU with 128bit bus width (GTX650 2GB)
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space
Additional Notes: This is preliminary info, subject to change
 
RECOMMENDED:
OS: Windows 7, 8, 10 - 64bit
Processor: 8-thread CPU
Memory: 16
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.