MONSTER HUNTER RISE (PC) 620 SEK

12. januari 2022

Var redo att spela MONSTER HUNTER RISE på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

MONSTER HUNTER RISE SPELBESKRIVNING

Anta utmaningen och ge dig ut på jakt! Monster Hunter Rise är den senaste delen i den prisbelönta och bästsäljande Monster Hunter-serien. Bli jägare, utforska nya kartor och använd en stor arsenal vapen för att besegra väldiga monster i en helt ny berättelse. PC-versionen är fullspäckad med grafiska och prestandamässiga förbättringar.


Vildsinta monster i naturliga miljöer
Jaga ett stort utbud monster med egna beteenden och rasande humör. Här finns allt från klassiska favoriter till nya varelser inspirerade av japansk folktro – inklusive omslagsmonstret Magnamalo – och vill du klara dig helskinnad mot dem måste du tänka snabbt och dra nytta av deras egenheter!


Välj vapen och visa upp vad du kan

Använd 14 olika sorters vapen med unika spelstilar, både på nära håll och avstånd. Ladda upp förödande slag med Great Sword, dansa fram med det eleganta Long Sword, dra fram som en stormvind med de snabba Dual Blades, tåga fram med den livsfarliga Lance eller sikta på avstånd med Bow och Bowguns. Det är bara ett axplock av alla vapen som finns att välja på, så här finns något för alla.


Jaga, samla och tillverka dig till toppen av näringskedjan
Alla monster du jagar ger material som behövs till nya vapen, rustningar och uppgraderingar. Ge dig ut på nytt för att jaga ännu farligare monster och samla ännu bättre belöningar! Du kan byta vapen via utrustningslådorna när som helst, så möjligheterna är gränslösa!


Jaga ensam eller bilda lag för att fälla monster
I Hunter Hub kan upp till fyra spelare ge sig ut på flerspelaruppdrag för att besegra monster tillsammans. Svårighetsgraden anpassas efter antalet spelare, så striderna är alltid rättvisa hur många ni än är.


Vacker grafik, upplåst bilduppdateringsfrekvens och andra PC-optimeringar
Spela med vacker grafik i upp till 4K-upplösning och HDR, med stöd för ultrabreda skärmar och upplåst bilduppdateringsfrekvens för att göra jakten som inlevelserik som möjligt. Alla jägare får dessutom omedelbar tillgång till flera gratisuppdateringar med nya monster, uppdrag, utrustningsdelar och mer därtill.


En ny berättelse i Kamura Village
Den lummiga byn sprudlar av intressanta karaktärer som alla fruktar en sak mer än något annat: ”Rampage”, en katastrof där massvis med monster går till angrepp mot byn på samma gång. Det har gått 50 år sedan den senaste Rampage och nu måste du hjälpa byborna förbereda sig.


Jaga på nya sätt med Wirebug
Wirebug är ett givet redskap i jägarutrustningen. Deras särskilda silke kan användas för att ta sig upp för branter och skjuta sig fram över kartan – det kan till och med användas för att göra unika specialattacker med de 14 vapentyperna i spelet.


Aldrig ensam
Palico Felyne-vännerna vi lärt oss älska från tidigare Monster Hunter-äventyr har fått sällskap av de nya Palamute Canyne-kompanjonerna!


Kontrollera monster och ställ till med kaos
Ta kontroll över vilda monster med Wyvern Riding och gör massiv skada mot dina mål!


Försvara dig mot monstren i Rampage
Skydda Kamura Village från horderna av monster i en helt ny uppdragstyp! Förbered dig på monsterjakt som aldrig förr!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag MONSTER HUNTER RISE som en fysisk kopia?

Nej, du får MONSTER HUNTER RISE produktnyckel (MONSTER HUNTER RISE CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina MONSTER HUNTER RISE produktnyckel (MONSTER HUNTER RISE CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela MONSTER HUNTER RISE. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller MONSTER HUNTER RISE? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av MONSTER HUNTER RISE som en digital nedladdning för Steam.

Genre Action Co-op
Publisher CAPCOM Co., Ltd.
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 12-01-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 (64-bit)
Processor: Intel® Core™ i3-4130 or Core™ i5-3470 or AMD FX™-6100
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA® GeForce® GT 1030 (DDR4) or AMD Radeon™ RX 550
DirectX: Version 12
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 23 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: 1080p/30fps when graphic
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.