Recipe for Disaster (PC) 140 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
Steam early access (Tidig tillgång) Utforska, spela och bli involverad i spelutveckling! Få omedelbar tillgång till Recipe for Disaster, som utvecklas i samarbete med samhället. Dessa spel utvecklas när du spelar dem och ger feedback, och utvecklarna lägger ständigt på nytt innehåll!
RECIPE FOR DISASTER SPELBESKRIVNING

Recipe for Disaster är ett restauranghanterings- och socialt simuleringsspel som sätter dig i skorna för en oerfaren, men ambitiös, kock som arbetar för att uppfylla din livslånga dröm om att bli en internationellt hyllad krögare. På denna resa får du i uppdrag att noggrant designa restauranger, anställa och hantera rätt personal, anpassa matmenyer och experimentera med ingredienser för att skapa läckra nya rätter som kommer att imponera på dina kunder. Låter inte idylliskt?

Fel.

Att kämpa på ett spår genom livsmedelsindustrins mycket konkurrenskraftiga, snabba och stressiga värld blir allt annat än okomplicerat. Detta är trots allt en industri byggd kring människor, och att hålla alla glada, motiverade och uppfyllda kommer att kräva inget mindre än ett mirakel!

Allvarliga personlighetskonflikter och stora kunskapsluckor i ditt team kan verkligen störa serviceflödet, medan dina kunders flyktiga attityder och distinkta smak kan visa sig vara det hinder som skiljer dig från alla dessa viktiga positiva recensioner.

Med uthållighet, klok ledning och en stor kompromiss kommer din restaurang att växa och öppna nya möjligheter och utmaningar när du lockar allt mer krävande kunder och kritiker genom dina dörrar. Utöka dina lokaler, förbättra din personal och korsa den osäkra gränsen mellan gastronomisk härlighet och restaurangruin.

Nyckelord:


Sätt ihop ditt drömlag - Välj bland en pool av slumpmässigt genererade hoppfulla. Tänk på varje människas unika kombination av egenskaper och färdighetsnivåer och hur dessa kan påverka deras arbetseffektivitet, relationer och kundinteraktioner. Kommer de att passa in? Eller kommer de att visa sig vara fler problem än de är värda?

Restaurangbyggnad - Anpassa designen och layouten på dina restauranger med intuitiva byggverktyg och en mängd färgglada teman. Utrusta ditt kök med toppmoderna apparater, dekorera din matplats och bygg förvaringsutrymme för de värdefulla ingredienserna.

Få dina prioriteringar på plats - tilldela teamet manuellt uppgifter, eller håll alla upptagna med ett mycket anpassningsbart prioriteringssystem. Håll koll på inkommande kundorder och anpassa din strategi i realtid för att säkerställa högsta standard på mat och kundservice.

Arbetsmoral - Hantera ditt teams attityd och uthållighet för att minimera risken för sjukdom och eller en utflykt mitt i öppettiderna. Vissa anställda kommer att älska de uppgifter du ger dem, medan andra kommer att avsky dem! Var medveten om personalens tankar, tillfälliga och permanenta fastighetsförändringar och utveckla relationer i ditt team.

Kunden har alltid rätt - Var noga med dina kunders krav och anpassa din meny efter deras smak. Var medveten om kostbehov, matallergier och ovanliga preferenser.

Alla är kritiker - Bestäm hur du bäst hanterar förfrågningar och klagomål från dina anställda och kunder. Vill du vara sympatisk eller stridbar? Pushovers och tyranner kommer inte att göra det bra, så du måste läsa varje situation noggrant.

En smaksak - Arbeta med pålitliga och tveksamma leverantörskontakter för att säkerställa ett brett utbud av ingredienser. Använd den intuitiva receptredigeraren för att fritt skapa originalrecept och lägga till dem i dina menyer.

... och detta är bara början - Schemalagda uppdateringar för konkurrenskraftig multiplayer, ytterligare teman och rumstyper, hälsokontroller, katastrofer och omfattande moddingstöd.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Recipe for Disaster som en fysisk kopia?

Nej, du får Recipe for Disaster produktnyckel (Recipe for Disaster CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Recipe for Disaster produktnyckel (Recipe for Disaster CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Recipe for Disaster. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Recipe for Disaster? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Recipe for Disaster som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Kasedo Games
Udvikler
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 04-11-2021
Systemkrav
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10
Processor: Intel i7/i9 or AMD Ryzen
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GeForce 10 series or newer, AMD RX series or newer
DirectX: Version 11
Lagring: 1 GB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.