Golf Club Wasteland (PC) 99 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
GOLF CLUB WASTELAND SPELBESKRIVNING

GOLVÄVENTYR I EN FÖRSTÖRD STAD

De rika har flytt till Mars men återvänder till den öde planeten för att spela golf. Varje bana i vildmarken döljer sin egen lilla historia och eventuellt en huvudbrytning som kan hjälpa till med det perfekta skottet. Spela dig igenom förfallna, brutalistiska monument, kollapsade köpcentra och övergivna museer, medan neonskyltar och bitande skarp graffiti längtar efter tidens händelser, Silicon Valley -kultur och mänsklighet.

OCH DERAS HISTORIA

Upptäck hela historien om mänsklighetens fall med tre unika källor - Detaljer från historien om den ensamma golfaren som återvände till jorden för att spela ett sista spel. Radionostalgi från Mars -sändningarna ger inblick i de som flydde och i historien om den "" hemliga observatören "" som följer på avstånd.

DE RIKSTA 1% DÖDADE RADIOEN

Försvinn i ett vackert komponerat soundtrack samt personliga historier som berättas i Radionostalgia från Mars -sändningen. Radiostationen är gjord för dem som saknar jorden medan de lyssnar på musik från 2020 -talet och ringer in för att dela med sig av sina minnen. Radiovärdens silkeslena röst håller serien igång med nyheter och tillkännagivanden som avslöjar att livet på Mars kanske inte är så glamoröst.

SOM HAND I EN GOLFHANDSKA

Tre unika speltyper ger alla golfspelare något de kan njuta av. Hobbyister kan bara fokusera på historien och njuta av en omgång golf i vackra omgivningar i Story Mode. De spelare som vill ha en extra utmaning kan försöka slå varje hål under pari med hjälp av talang och pussellösningsförmåga i utmaningsläge. Och proffsen kan prova sig fram i Iron Mode, där det nästan inte finns utrymme för fel. Enkel kontroll och ett minimalistiskt gränssnitt gör hela spelet lätt att lära sig för alla i sin egen takt.

EN KLASSIKER

Varje spel kommer med den digitala versionen av Golf Club Wastelands officiella soundtrack, liksom en grafisk bok som utarbetar spelets förhistoria om den ensamma golfaren Charley i vackert, visuellt format. "

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Golf Club Wasteland som en fysisk kopia?

Nej, du får Golf Club Wasteland produktnyckel (Golf Club Wasteland CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Golf Club Wasteland produktnyckel (Golf Club Wasteland CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Golf Club Wasteland. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Golf Club Wasteland? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Golf Club Wasteland som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 03-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7
Processor: 2.6 GHz Intel Quad Core
Minne: 2 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GT 750M, 2 GB Memory
DirectX: Version 11
Lagring: 3 GB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.