Tormented Souls (PC) 183 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
TORMENTED SOULS SPELBESKRIVNING

Något dåligt väntar i Winterlake

När jag undersöker försvinnandet av några tvillingflickor i Winterlake - händer något hemskt med Caroline Walker. När hon vaknar på natten, naken i ett badkar - och ansluten till gammal medicinsk utrustning, måste Caroline kämpa för sitt liv när hon utforskar korridorerna på en övergiven herrgård som har blivit ett sjukhus.

En nick till klassikerna

Tormented Souls söker medvetet inspiration från de klassiska överlevnadsskräcken. Från Resident Evil och Silent Hill till Alone in the Dark - Tormented Souls är ett modernt tag på äventyret med ett fast perspektiv, som erbjuder en moderniserad kontroll och en mer dynamisk kamera, samtidigt som allt som gjorde dessa spel så älskat av fans bevarades.

Dödlig kamp

Mörka krafter och ofattbara fasor kommer att göra allt de kan för att förhindra att Caroline kommer till sanningen. Använd allt du kan hitta för att bekämpa det onda som väntar i mörkret.

Var redo för allt

Du behöver mycket mer än ett bra mål och skarpa reflexer för att komma ut levande. Sök efter allt du kan använda till din fördel. Kombinera objekt på ett smart sätt för att lösa pussel och använd alla tillgängliga resurser för att utforska herrgårdens hemligheter och dess grunder.

Onda gåtor

Hitta viktiga resurser och verktyg, dechiffrera ledtrådar från länge glömda tidskrifter och kombinera allt för att lösa pussel och avslöja hemligheterna i herrgården som blev ett sjukhus.


En andra dimension

Ingenting är riktigt som det verkar på Winterlake. Speglar ger en väg till en alternativ verklighet och en annan plats i tiden. Genom att korsa dessa blanka portar kan Caroline manipulera själva verkligheten på överraskande sätt - vända situationen till sin fördel.

Du är inte ensam i mörkret

Herrgården kan tyckas övergiven, men när Caroline undersöker dess hemligheter kommer mörka krafter och ofattbara fasor att göra allt de kan för att hindra henne från att nå sanningen. Var alltid uppmärksam och använd allt du kan hitta för att bekämpa fasorna i Winterlake.


Kan Caroline Walker fly med sanningen? Kommer hon ut levande?

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Tormented Souls som en fysisk kopia?

Nej, du får Tormented Souls produktnyckel (Tormented Souls CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Tormented Souls produktnyckel (Tormented Souls CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Tormented Souls. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Tormented Souls? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Tormented Souls som en digital nedladdning för Steam.

Genre Horror Puzzle
Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 27-08-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz or equivalent
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM*
Lagring: 4 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX compatible soundcard
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.