Battlefield 2042 (PC) 569 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
BATTLEFIELD 2042 SPELBESKRIVNING

Battlefield Portal
Ändra krigets regler och upptäck oväntade strider i Battlefields omfattande universum. Spela de omgjorda klassikerna Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 och Battlefield 3 igen – eller ge dig ut på de här tidlösa kartorna med den moderna arsenalen och innehållet i Battlefield 2042.


Välkommen till en förvandlad värld
USA och Ryssland står på gränsen till krig. De har utkämpat proxykrig i decennier, vilket skapat erfarna veteraner som är långt hemifrån. Dessa specialister använder sina färdigheter för att forma framtiden – en framtid värd att slåss för.


Kämpa dig fram genom episka och föränderliga slagfält
Battlefield 2042 introducerar 7 vidsträckta kartor för upp till 128* spelare. Alla kartor, från Seouls stadslandskap till Egyptens öknar, erbjuder en unik upplevelse som baserats på den naturliga miljön.


Använd en toppmodern arsenal
Anpassa vapen, utrustningsföremål och fordon under striden för vända den till din fördel. Kalla in en robothund som är byggd för strid, använd en änterhake eller ta på dig en vingdräkt.


Välj och utrusta din specialist
Välj din roll på slagfältet och bilda skräddarsydda grupper med det nya specialistsystemet. Specialister är baserade på Battlefields fyra klasser och har en unik specialitet och en egenskap, men resten av utrustningen är fullt anpassningsbar.

Kimble "Irish" Graves
Kimble "Irish" Graves är en naturlig ledare och för befäl över specialisterna ombord på Exodus. Efter att själv ha bevittnat krigets kostnader som före detta marinsoldat är den här skickliga ingenjören hängiven att skydda både sin grupp och dem som inte själva kan slåss.


Webster Macay
Webster Mackay är en ensamvarg. Den här kanadensiskfödda anfallssoldaten kämpar på de oberoendes sida för att sona något i det förflutna.


Maria Falck
Maria Falck är en erfaren stödsoldat och skicklig sjukvårdare. Hennes främsta motivation är att hitta sin son David bland de oberoende grupperna.


Pyotr "Boris" Guskovsky
Pjotr "Boris" Guskovskij är en ryskfödd ingenjör och vapenexpert, men hans verkliga anledning till att vara med i teamet är ifrågasatt.


Wikus "Casper" Van Daele
Wikus Van Daele är introvert som inte har så lätt för det sociala, men hans beslutsamhet att kämpa för en bättre värld är orubblig.

Battlefield 2042 är en förstapersonsskjutare som återvänder till seriens ikoniska totala krigföring. I en nära framtid som förvandlats av kaos måste du anpassa dig och överleva på dynamiskt föränderliga slagfält med hjälp av din grupp och en toppmodern arsenal. 

Med stöd för 128 spelare levererar Battlefield 2042 en aldrig tidigare skådad skala på enorma slagfält över hela världen. Spelare får ta sig an flera enorma upplevelser, från uppdaterade flerspelarlägen som Conquest och Breakthrough till det helt nya Hazard Zone.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Battlefield 2042 som en fysisk kopia?

Nej, du får Battlefield 2042 produktnyckel (Battlefield 2042 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda EA Origin-plattformen för att lösa in dina Battlefield 2042 produktnyckel (Battlefield 2042 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Battlefield 2042. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Battlefield 2042? Får jag samma innehåll som med Origin?

Du får standard-versionen av Battlefield 2042 som en digital nedladdning för Origin.

Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: Torbjørn L på 2021-11-17

Insane!!!

betyg:
5
Page:1