City of Gangsters (PC) 278 SEK
CITY OF GANGSTERS SPELBESKRIVNING


Starta ett brottssyndikat från början och odla det till en väloljad pengamaskin. Bygg upp speakeasier och olagliga destillerier. Hantera produktionskedjor och resursfördelning. Smuggla varor från stan och muta polis så att de ser åt andra hållet. Odla ett starkt ekipage och håll dina rivaler under tummen. Eliminera tävlingen och kontrollera staden. Men viktigast av allt, låt pengarna flöda.

Året är 1920, förbudets start i USA. Med kongressåtgärder blir en stor del av den nationella ekonomin olaglig över en natt: barer och salonger beordras att stängas, destillerier och bryggerier står stilla, distributörer stänger av. Men en ny era växer: en förgylld ålder för smugglare, svarta marknader, olaglig tillverkning och organiserad brottslighet.

Det är här du kommer in. Du är en nykomling i staden i början av förbudet, med ambitioner att bli något stort. Bakom många av stadens fasader bygger människor provisoriska destillerier, hemliga läsningsdockor, nighttime speakeasies. Arbeta dig in i detta nätverk så kommer världen att bli din.

Men tänk bortom att göra en snabb peng eller två. Du måste tänka framåt. Du måste tänka större. Mycket större.

VÄLORGANISERAD BROTTSLIGHET
Kom igång i spritindustrin genom att göra en liten hemmagjord hooch. Starta dina egna destillerier och hitta råvaror för att leverera dem. Anlita nya tekniker för att göra dyra drycker eller smuggla importerad sprit för att stimulera din växande operation. Snart levererar du hela stadsdelar och öppnar dina egna svängande speakeasies.

DU MÅSTE KUNNA EN KÄNNE
På den svarta marknaden är social valuta lika viktig som pengar. Med poliser och feds som nosar runt är tillit allt och personliga introduktioner är guld värda. Så arbeta dina kontakter för nya rika vänner och få människor som är skyldiga dig att ge ett gott ord.

DU KAN INTE GÖRA DEM ENSAM
Du behöver massor av händer för att öppna nya fronter, göra leveranser och skydda din produkt från avundsjuka rivaler. Ditt företags ambitioner begränsas endast av antalet personer som arbetar för dig. Håll dem betalda, beväpnade och organiserade, och vem vet hur långt och hur snabbt du kommer att stiga.

VÄGGARNA HAR ÖR
Men fortsätt, för alla observerar alltid vad du gör och dina medlemmar kan sticka dig i ryggen. Oavsett om du skickar ditt folk för att trakassera någon eller för att hjälpa dem, kan du vara säker på att de kommer ihåg det senare.

TERRITORIUM
När ditt företag växer, övertyga lokalbefolkningen om att dina varor och deras varor kommer att skyddas. Området under din kontroll kommer att ge ett skyddsnät, en inkomstbas och en mängd möjligheter för ytterligare tillväxt och expansion.

DETTA ÄR SJÄLV
Du har gripit chansen vid hornen och staden är din att ta. Men du har bara några år på dig att sätta din prägel på historien, att bygga det största, mest lönsamma brottsyndikatet, ta över din tävling och styra hela staden. För efter 1933 är det över, alkohol blir lagligt igen. Och gör affärer rättvisa, och ja, alla vet att det inte är där de riktiga pengarna finns.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag City of Gangsters som en fysisk kopia?

Nej, du får City of Gangsters produktnyckel (City of Gangsters CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina City of Gangsters produktnyckel (City of Gangsters CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela City of Gangsters. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller City of Gangsters? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av City of Gangsters som en digital nedladdning för Steam.

Genre Management
Publisher Kasedo Games
Udvikler SomaSim
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 09-08-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: Intel i5/i7/i9 or AMD Ryzen
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GeForce 700 series or newer, AMD Radeon R5/R7/R9 200 series or newer, Intel Iris / HD 5000 or newer
DirectX: Version 11
Lagring: 1 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt op
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.