Psychonauts 2 (PC)

25. augusti 2021

Var redo att spela Psychonauts 2 på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

PSYCHONAUTS 2 SPELBESKRIVNING

Razputin ”Raz” Aquato är en tränad akrobat med övernaturliga krafter. Han har länge drömt om att få gå med i den parapsykiska spionorganisationen Psychonauts, och nu har han äntligen fått sin önskan uppfylld! Kruxet är bara att de andra agenterna sitter i klistret. Deras ledare har inte varit sig själv sedan han räddades från en kidnappning, och dessutom finns det en mullvad i organisationen.

Psychonauts 2 är ett plattformsäventyr som blandar udda uppdrag och mystiska konspirationer med en filmisk stil och anpassningsbara övernaturliga krafter. Raz resa genom Psychonauts 2 och fiendernas sinnen är lika spännande som rolig. Kan han besegra en mordisk skurk med övernaturliga krafter?

  • Upplev en fantasifull filmisk historia som blandar humor och spänning, skapad av den legendariska speldesignern Tim Schafer (Grim Fandango, Brütal Legend, Broken Age).
  • Dyk in i andras sinnen med hjälp av Raz förmåga och slåss mot deras inre demoner, lås upp dolda minnen och red ut deras känslomässiga bagage.
  • Hoppa smidigt genom luften och ta dig fram över spända linor och trapetser i en varierad, klurig och rolig plattformsupplevelse.
  • Använd dig av dina övernaturliga krafter för att skjuta och bränna saker eller få dem att sväva. Sakta ned tiden för att lösa pussel i miljön och besegra märkliga fiender.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Psychonauts 2 som en fysisk kopia?

Nej, du får Psychonauts 2 produktnyckel (Psychonauts 2 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Psychonauts 2 produktnyckel (Psychonauts 2 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Psychonauts 2. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Psychonauts 2? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Psychonauts 2 som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 25-08-2021
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7 (64 bit)
Processor: 2 GHz Quad core CPU
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1050, AMD Radeon RX 560
DirectX: Version 11
Storage: 30 GB available space
Additional Notes: 2 GB video memory

RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Wi
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.