Lemnis Gate (PC) 109 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
LEMNIS GATE SPELBESKRIVNING

Lemnis Gate är ett omgångsbaserat fps-strategispel för flera spelare där tiden går i en loop. Du har fem 25-sekundersloopar på dig att utnyttja dina rymdsoldaters unika förmågor för att överlista och besegra dina motståndare i fyrdimensionella strider.


UTVALT INNEHÅLL


TÄNK ANNORLUNDA
Matcherna i Lemnis Gate utspelar sig i tidsloopar. Du har 25 sekunder på dig att göra ditt drag, om det så är att skjuta en fiende, flytta din soldat eller lägga grunden för nästa angrepp. När alla spelare har gjort sitt inleds nästa 25-sekundersomgång. Nu får du hantera det som har hänt samtidigt som du planerar vad som ska hända. Var och en av de fem omgångarna är din chans att påverka tidslinjen där dåtid, nutid och framtid alla möts.


ETT TAKTISKT SKJUTSPEL SOM BÖJER TIDEN
Det finns många soldater som passar alla spelstilar. Sprid ut farligt avfall i fiendernas väg, sakta ner tiden för att sätta det perfekta skottet eller skicka ut skyddsklot som försvarar ditt framtida jag. Alla soldater har sin egen utrustning och specialförmåga som kan bli avgörande på slagfältet.


BILDA LAG MED DIG SJÄLV
Välkommen till ett lag med en enda medlem: du. Med Lemnis Gates innovative auto-samarbetsfunktion får du styra alla medlemmar på din sida. Det ger dig fullständig kontroll över fem rymdsoldater, vilket i praktiken innebär att två spelare kan göra upp i fartfyllda fem-mot-fem-matcher. Bli en enmansarmé, bokstavligen.


OTALIGA MÖJLIGHETER, OÄNDLIGA UTFALL
I Lemnis Gate kan vad som helst hända, från första till sista sekunden. Varje omgång är en ny chans att iscensätta en oslagbar strategi, eller få upprättelse för ett tidigare fel. Förutspå fiendernas vägar, infiltrera deras linjer och ta fram mångfacetterade matchplaner genom att samarbeta med dig själv. Experimentera både inom och utanför tiden, och gör någonting kreativt av orsak och verkan.


MÄNGDER AV LÄGEN OCH MATCHTYPER
Skapa en match som passar dig. Välj om du vill spela ensam eller i lag med en annan spelare online eller offline. Välj bland tre spännande varianter av klassiska lägen. Retrieve XM går ut på att samla på dig exotisk materia och föra tillbaka den till din portal. I Domination tävlar ni om att erövra zoner och i Seek & Destroy är målet att förstöra motståndarens resistorer. Lemnis Gate låter dig anpassa spelet så det passar just dig, oavsett om du spelar med en vän bredvid dig eller okända spelare online.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Lemnis Gate som en fysisk kopia?

Nej, du får Lemnis Gate produktnyckel (Lemnis Gate CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Lemnis Gate produktnyckel (Lemnis Gate CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Lemnis Gate. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Lemnis Gate? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Lemnis Gate som en digital nedladdning för Steam.

Genre FPS
Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 28-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: COMING SOON
Processor: COMING SOON
Grafik: COMING SOON
Nätverk: Bredbandsanslutning

REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: TBD
Minne: 8 GB RAM
Nätverk: Bredbandsanslutning
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.