Aliens: Fireteam Elite (PC) 307 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
ALIENS: FIRETEAM ELITE SPELBESKRIVNING

Aliens: Fireteam Elite ligger i det ikoniska ikoniska främmande universumet och är en cooperative third-person survival shooter som kastar ditt fireteam av erfarna marinister i en desperat kamp för att innehålla det stora Xenomorph-hotet.

Ansikte vågor av läskiga Xenomorph och Weyland-Yutani syntetiska fiender tillsammans med två spelare eller AI-lagkamrater när du och ditt fireteam kämpar desperat igenom fyra unika kampanjer som introducerar nya berättelser till Alien-universum. Skapa och anpassa din egen Colonial Marine, välj bland ett stort urval av klasser, vapen, redskap och förmåner, och kämpa mot överväldigande odds i denna intensiva survival shooter-upplevelse.


The Ultimate Hunt:
Spela en avgörande roll i de episka händelserna som äger rum 23 år efter den ursprungliga utomjordiska trilogin som en kolonial marin stationerad ombord på UAS Endeavour, och bekämpa skrämmande Xenomorph-hot. vilda bilder, ikoniska fiender, realistiska miljöer, kraftfulla vapen, futuristisk utrustning och ett spöklikt ljudlandskap i kombination med nya berättelser i kombination med en serie omspelbara kampanjer som utökar filmen.


Överleva bikupan:
Motstå överväldigande odds eftersom det finns över 20 fiendetyper, inklusive 11 olika Xenomorphs längs den evolutionära skalan från Facehuggers till pretorianer, var och en designad med sin egen intelligens för att bakhåll, för att besegra och bakföra de utsatta marinisterna. Använd omslag och masterlagstrategi för att överleva hoten när de springer mot din fyrkant från alla vinklar, svärmer genom dörrar och ventilationskanaler, kryper över väggar och tak och slår från mörkret.


Anpassa ditt Fireteam:
Välj mellan fem unika klasser - Gunner, Demolisher, Technician, Doc och Recon - var och en med sina egna speciella förmågor och karaktärsfördelar. Använd en omfattande arsenal av 30+ vapen och 70+ mod / attachments i din strävan att utrota det främmande hotet. Ett innovativt Perk Board som förändrar och förbättrar dina förmågor, medan ett unikt Challenge Card-system ändrar inställningen till varje kampanjuppdrag och erbjuder en ny upplevelse med varje genomspelning.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Aliens: Fireteam Elite som en fysisk kopia?

Nej, du får Aliens: Fireteam Elite produktnyckel (Aliens: Fireteam Elite CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Aliens: Fireteam Elite produktnyckel (Aliens: Fireteam Elite CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Aliens: Fireteam Elite. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Aliens: Fireteam Elite? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Aliens: Fireteam Elite som en digital nedladdning för Steam.

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.