Red Solstice 2: Survivors (PC) 322 SEK
RED SOLSTICE 2: SURVIVORS SPELBESKRIVNING

Planera din strategi och slutför stridsuppdrag i realtid i denna uppföljare till det bästsäljande taktiska spelet Red Solstice!

Välkommen Executor!

Det är år 117 efter jorden, och du har ett mycket viktigt uppdrag. Du väcktes för att leda "The Cell", en hemlig arbetsgrupp som samlades för att motverka hotet från STROL-mutationsinvasionen. Ta kommandot över ditt team för att bekämpa mutanterna och hitta ett botemedel mot viruset som hotar att göra slut på mänskligheten.

Över både ett djupt strategilager och engagerande stridsuppdrag i realtid måste du fatta beslut snabbt för att överleva i denna fientliga värld och avgöra planets öde. Välj ditt uppdrag, välj din laddning, gå till slagfältet och led din grupp till seger.

Kan spelas i enspelare eller samarbete med upp till sju vänner, Red Solstice 2: Survivors kombinerar spänd klaustrofobisk handling med noggrann strategisk planering för att skapa en sci-fi-upplevelse som ingen annan.

Features:

  • Överlevnadsstrategi: Red Solstice 2: Survivors kombinerar taktiska uppdrag med pågående överlevnad mot STROL-viruset. Utforska hela planeten i en kampanj som expanderar över tiden med ett enda mål - mänsklighetens överlevnad.
  • Forskning på ny teknik: Forskning och uppgradering av ny teknik som kan användas på slagfältet.
  • Taktisk strid i realtid: slåss på ett öppet slagfält i realtid när du anpassar och planerar när du är på språng.
  • Stridsuppdrag: Spela ensam eller med andra spelare i stridsuppdrag för att stoppa spridningen av biomassainfektion. Hantera dina resurser, utforska en öppen karta och säkra områden för att rädda mänskligheten.
  • Tre uppdragstyper: Över 15 huvuduppdrag och mer än 20 siduppdrag, alla med olika uppdragstyp (utforskning, smyg och överlevnad).
  • Unika klasser: Välj mellan 6 klasser, var och en med en unik spelupplevelse - Assault, Demolition, Heavy Support, Marksman, Medic och Recon.
  • 8 Player Co-op: Delta i kampanjer och slutföra uppdrag med andra spelare - eller låt dem gå med i din. Spela tillsammans och arbeta för planetens överlevnad.
  • Kraftfulla vapen: Orsakade massförstörelse, utjämnade slagfält och decimerade hela kolonier.
  • Biomassangrepp: Bekämpa spridningshotet som förändrar miljön och anpassar sig till dina handlingar.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Red Solstice 2: Survivors som en fysisk kopia?

Nej, du får Red Solstice 2: Survivors produktnyckel (Red Solstice 2: Survivors CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Red Solstice 2: Survivors produktnyckel (Red Solstice 2: Survivors CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Red Solstice 2: Survivors. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Red Solstice 2: Survivors? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Red Solstice 2: Survivors som en digital nedladdning för Steam.


Publisher 505 Games
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 17-06-2021
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7
Processor: Intel Core i5-2300 or AMD FX-4350
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450, 1 GB or AMD Radeon HD 5750, 1 GB
Network: Broadband Internet connection
Storage: 10 GB available space
Sound Card: Any

RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.