Knockout CIty (PC) 231 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
KNOCKOUT CITY SPELBESKRIVNING

Viktigt meddelande: kom till Knockout City idag för att få en kostnadsfri testversion med maxnivå*. 

Slå er ihop och kämpa mot rivaliserande lag i Knockout City**, där ni löser dispyter med episka spökbollstrider. Gör dig redo för otroligt roliga och intensiva matcher i ett helt nytt sätt att spela lagbaserade flerspelarspel. 

Anpassa din karaktär och bilda lag med dina kompisar för att ta över Knockout City. Slå ut motståndarna med trickskott och koordinerat samarbete samtidigt som du undviker och fångar bollar som flyger över banan. Ingen boll? Inga problem! Du kan bokstavligen bli en boll, rulla in i en lagkamrats händer och bli det ultimata vapnet. 

En mängd olika typer av underliga bollar, platser och spellägen håller saker och ting spännande. Varje säsong introducerar dessutom nya banor, bolltyper, belöningar, händelser och utmaningar. Kasta, fånga, passa, ducka och tackla dig fram till att dominera i spökboll. 

UTVALT INNEHÅLL

  • Frenetiskt och roligt – Härska över staden genom blixtsnabba flerspelarmatcher med otrolig spökbollmekanik. Öka din attack genom att passa och ladda upp bollen, sikta mot motståndarna med en mängd specialiserade bollar eller "bli en boll" när som helst och bli kastad av dina lagkamrater.
  • Bilda lag – Sätt ihop ett grymt spökbollslag med dina vänner och spela flerspelarmatcher i en sömlös, spelupplevelse över plattformsgränserna. Tillsammans slår ni ut motståndarna i matcher 3 mot 3, 4 mot 4 eller alla mot alla. Passa, kasta och planera som ett lag för att dominera och låsa upp speciella lagbelöningar.
  • Ha en egen stil – Visa upp din spelstil och ditt unika utseende genom att utforma laget och din karaktär på olika sätt. Anpassa ditt utseende, dina prylar och din attityd – från kroppstyp och frisyr till ett eget glidfordon och lagfordon för att vinna, förlora och håna med olika animationer.
  • Ta dig an Knockout City – Slåss mot andra lag på dynamiska banor runtom i hela staden. Varje banas specialitet gör varje match till en intensiv och oväntad upplevelse. Spökbollen trivs i gränder med rörliga rör, på skyskrapornas tak, på livliga gator – och även på de lokala hamburgerställena och byggplatserna. När du duckar undan bollarna måste du också se upp för bilar som åker, fall från tak och till och med en och annan rivningskula.
  • Både nytt och bekant – Det är lätt att bara börja spela direkt, tack vare välbekanta kontroller, men träningen är nyckeln till att bli en mästare. Alla spelar på lika villkor. Så må bästa spökbollspelaren vinna! Använd din kunskap för att bemästra spelets specialfunktioner för att slå ut motståndarna på spektakulära sätt.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Knockout CIty som en fysisk kopia?

Nej, du får Knockout CIty produktnyckel (Knockout CIty CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda EA Origin-plattformen för att lösa in dina Knockout CIty produktnyckel (Knockout CIty CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Knockout CIty. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Knockout CIty? Får jag samma innehåll som med Origin?

Du får standard-versionen av Knockout CIty som en digital nedladdning för Origin.

Publisher Electronic Arts
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 21-05-2021
Systemkrav LÄGSTA SYSTEMKRAV

OS: Windows 10 64-bitars
Processor (AMD): Ryzen 3 1200 eller motsvarande
Processor (Intel): Core i3 6300 Dual Core @3.8 GHz eller motsvarande
Minne: 8 GB
Grafikkort (AMD): Radeon HD 7870 eller motsvarande
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.