Viscerafest (PC) 140 SEK
Steam early access (Tidig tillgång) Utforska, spela och bli involverad i spelutveckling! Få omedelbar tillgång till Viscerafest, som utvecklas i samarbete med samhället. Dessa spel utvecklas när du spelar dem och ger feedback, och utvecklarna lägger ständigt på nytt innehåll!
VISCERAFEST SPELBESKRIVNING

Året är 3796 och du spelar som Caroline. En blodtörstig, psykopatisk legosoldat som inte vill ha mer än att gifta sig med sin underbara flickvän Athens Cousin. Problemet är att pengarna tar slut och ringarna inte är exakt billiga. Men lyckligtvis kan det finnas hopp för henne ännu, eftersom en krigare som heter Cromune har fått en ganska stor skott på huvudet. Han åtföljs av en liten del av U.S.C. (United Scientific Conglomerate) Leds av Dr Mortice. Vilket betyder att han har en liten armé som försvarar honom. Men vad är en armé för någon som har kämpat mot en legion? Vad betyder några hundra fler soldater i graven? Inget annat än en slakt ... Nej ... En viscerafest.

Early Access-versionen innehåller en introduktionsnivå, spelets huvud- och kapitel 1-nav och hela det första kapitlet med 7 nivåer att spela igenom. Den innehåller också 8 av fienderna och 6 (av totalt 9) av spelets vapen. Det andra kapitlet är planerat att läggas till under Early Access-perioden. huvudfunktionerna i navet tillsammans med det tredje kapitlet är planerade för hela lanseringen av spelet.

NYCKELORD

Navigera olinjära handgjorda nivåer fyllda till randen med hemligheter med hjälp av nyckelkort, lös pussel och olika mål för att avancera. Beläget över en mängd olika platser, från en rymdstation över marken till ett område utanför vår verklighet.

Använd 9 unika och kraftfulla vapen, allt från det välkända i genren som bunker-buster-dubbelfatrigt gevär till det mer unika och oöverträffade, som Pung Cannon.

Dödade över två dussin olika fiendetyper, från mindre grymt som utgör U.S.C-styrkor, till monster bortom din vildaste fantasi som The Soul Hunters. Nya fiendetyper introduceras på alla nivåer, alla unika du möter med en mängd attacker och olika beteenden.

Jonglera dina resurser när du kämpar för att hålla dig vid liv och balansera ständigt din användning av ammunition, liv och rustning.

Rör dig med ljusets hastighet, blanda bunnyhopping och strimla ihop för att röra dig i hastigheter ingen man skulle drömma om, och med din luftkontroll dansar du runt projektiler som ingen annan.

Samla massor av godsaker för att låsa upp saker som Cypher-tangenter och nivåmodifierare för att krydda dina genomspelningar.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Viscerafest som en fysisk kopia?

Nej, du får Viscerafest produktnyckel (Viscerafest CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Viscerafest produktnyckel (Viscerafest CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Viscerafest. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Viscerafest? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Viscerafest som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 20-05-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 or later
Processor: Intel Pentium i3
Minne: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GTS 450
DirectX: Version 9.0c
Lagring: 2 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: 64-bit Recommended, 32-bit version Available
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 7 or later
Processor: Intel Pentium i5-4440
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX 660
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.