Yakuza: Like a Dragon (PC) 354 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
YAKUZA: LIKE A DRAGON SPELBESKRIVNING

STÅ UPP SOM EN DRAK

Ichiban Kasuga, ett lågt rankat grunt från en lågt rankad yakuzafamilj i Tokyo, står inför en 18-årig fängelsestraff efter att ha arresterats för ett brott han inte begick. Han förlorar aldrig tron ​​och han tjänar lojalt sitt straff och återvänder till samhället för att upptäcka att ingen väntade på honom från utsidan och hans klan har förstörts av den man han respekterade mest.

Ichiban går ut för att upptäcka sanningen bakom sin familjs svek och ta tillbaka sitt liv, och vid hans sida har han en grupp av de utstängda i samhället: Adachi, en korrupt polis, Nanba, en hemlös före detta sjuksköterska och Saeko, en värdinna på en uppdrag. . Tillsammans dras de in i en konflikt som brygger sig under ytan i Yokohama och måste stiga för att bli de hjältar de aldrig förväntat sig vara.


NIVÅ UPP FRÅN UNDERDOG TILL DRAGON I EN DYNAMISK RPG

Upplev dynamisk RPG-strid som ingen annan. Växla mellan 19 unika jobb som sträcker sig från Bodyguard till Musician med hjälp av slagfältet som ditt vapen. Använd basebollträn, paraplyer, cyklar, skyltar och allt annat till ditt förfogande för att städa upp på gatorna!


Gå NER I UNDERVÄRLDENS LEKPLATS

När du inte har bråttom att koppla av dig kan du koppla av genom att gå till den lokala arkaden för några klassiska SEGA-spel, tävla med lokalbefolkningen i en obegränsad gokartrace runt Yokohama, slutföra 50 unika underställ eller bara ta en titta på landskapet i den moderna japanska staden. Det finns alltid något nytt runt hörnet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Yakuza: Like a Dragon som en fysisk kopia?

Nej, du får Yakuza: Like a Dragon produktnyckel (Yakuza: Like a Dragon CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Yakuza: Like a Dragon produktnyckel (Yakuza: Like a Dragon CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Yakuza: Like a Dragon. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Yakuza: Like a Dragon? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Yakuza: Like a Dragon som en digital nedladdning för Steam.

Publisher SEGA
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 10-11-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-3470 | AMD FX-8350
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 660, 2 GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GB
Lagring: 40 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Requires a CPU which supports the AVX and SSE4.2 instruction set
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 6
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.