Open Country (PC) 160 SEK
OPEN COUNTRY SPELBESKRIVNING

Du är i naturen nu!
Med din ryggsäck fylld och gevär laddad är du redo att lämna stadslivet bakom dig. Se till att du sätter upp läger och eld innan solen går ner ... vargarna och björnarna svälter och du ser ut som middag. The Ranger behöver lite vägledning från en skicklig utomhusman, och Gary på Snowridge Lodge kan verkligen använda lite mer spel för att få honom genom de tuffa månaderna. Är du redo för utmaningen att överleva i det öppna landet?

Med din fyllda ryggsäck och gevär är du redo att lämna stadslivet bakom dig. Se till att du ser till att lägret och lägerelden är uppe innan solen går ner ... vargar och björnar svälter och du ser ut som deras middag. Ranger behöver vägledning från en skicklig utomhusman, och Gary på Snowridge Lodge kan verkligen använda lite mer erfarenhet för att få honom genom de tuffa månaderna. Är du redo för utmaningen att överleva i det öppna landet?

Ett komplett utomhusäventyr

Jakt, utforska och överleva när du överskrider elementen och de hårda förhållandena.

Träna dina färdigheter

Bygg ett läger och skapa lite skydd när du är för långt hemifrån. En riktig jägare kan hitta en plats som också fungerar som utkikspunkt.

Hjälp Ranger och skydda dalen

Gary och lokalbefolkningen ger dig massor av uppgifter för att hålla dig igång och du kan till och med få en fyrbenta vän på vägen.


Bli bättre

Bättre vapen, bättre utrustning och tuffare uppdrag - är du värdig att kallas "Master Outdoorsman"?

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Open Country som en fysisk kopia?

Nej, du får Open Country produktnyckel (Open Country CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Open Country produktnyckel (Open Country CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Open Country. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Open Country? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Open Country som en digital nedladdning för Steam.

Publisher 505 Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 10-06-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Win 7, 8, 10
Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7950
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.