CryoFall (PC) 231 SEK
CRYOFALL SPELBESKRIVNING

CryoFall är en kolonisimulering och överlevnadsspel för flera spelare i sci-fi-miljö som utspelar sig på en bortglömd planet i en avlägsen framtid.

Gå med CryoFalls stora värld tillsammans med andra överlevande för att återuppbygga civilisationen från grunden. Börja med primitiv teknologi och enkla verktyg och använd dessa för att ta dig vidare mot industriell makt och ännu längre, för att slutligen nå fram till en rymdteknologi som bara skådats inom science fiction.

CryoFall kan spelas antingen som en avslappnad PvE-upplevelse utan konkurrens eller som ett brutalt och oförlåtande PvP-spel mot andra spelare. Gör ditt val och delta på en av de många tillgängliga servrarna med olika spellägen eller stå som värd för en egen server och bjud in dina vänner att delta!

Bygg ditt hus eller en stor bas tillsammans med andra spelare. Gräv brunnar och skapa bondgårdar för att hantera grundläggande behov. Bygg fordon för att utforska världen snabbare. Etablera grunderna för vetenskap, allt från medicin och kemi till skapande av bränsle och till och med utvinning av litium för att skapa elektroniska enheter. Laga mat och blanda drycker som du kan sälja från varuautomater i din butik.

Bygg fabriker för att producera på en industriell skala: Vapen och försvarssystem, bioniska implantat för att förbättra dig själv, till och med stora stridsmaskiner och artillerikanoner som kan användas mot de största av motståndare.


Bygg ett hus, en bas eller en stad!

Starta med ett litet hus och utöka det medan du fortsätter framåt genom de tekniska nivåerna. Först till en stor bas, bjud sedan in spelare och skapa en hel stad fylld av infrastruktur, industrimaskiner, jordbruksområden, butiker och mer.


Avancerat jordbruk och industri

Finn sällsynta frön och skapa plantager med olika grödor. Använd dem för att laga olika mat, där respektive rätt har olika effekter på din karaktär. Och om det inte är din grej - bygg stora fabriker istället för att producera en mängd varor, förfina petroleum för användning som bränsle i dina fordon, skapa vapen, försvarsutrustning och mer.


Spelardriven ekonomi

Utfärda din egen valuta och etablera handelsstationer runt om på kartan som använder helt automatiska varuautomater för att möjliggöra handel även när du inte är närvarande. Sälj vad som helst till andra spelare eller köp deras resurser.


Erövra planeten

Tidigare en blomstrande koloni, nu ett övergivet land fyllt av faror. Vad hände med planeten? Utforska avlägsna delar av världen och hitta övergivna laboratorier och fabriker som lämnats kvar av tidigare kolonisatörer. Korsa öknar och tundror, tropiska områden och träsk, hav och vulkaner.


Elektricitet

Bygg ett elnät för din bas för att möjliggöra komplicerade industriella processer, försvarsinstallationer och andra användbara teknologier. Elektricitet börjar med generatorer: ånga, bioreaktor, motordriven generator, solenergi, etc. Sedan kan du lagra denna energi i stora kondensatorer och skicka den till många av dina kunder, från en enkel induktionssmältugn till en stor psi-fältsprojektor som kan försvara din bas från inkräktare.

Fakta om spelet

  • Komplicerat system för tillverkning och industri, inklusive oljeraffinaderi och utvinning av litium.
  • Teknologiska framsteg genom tidsåldrarna: primitivt, industriellt, modernt, futuristiskt, sci-fi.
  • Lantbruk med växtsimulering, gödningsmedel, bevattning, etc. och diverse tillagningsalternativ.
  • Elektricitetssystem med simulering av elnät. Bygg generatorer, lagringsstrukturer och elkunder.
  • Civila och militära fordon för att utforska världen snabbare eller för användning i strid.
  • Bioniska och cybernetiska implantat för att förbättra din karaktär med nya förmågor eller för att förbättra egenskaper.
  • Spelardriven ekonomi med utfärdande av valuta, komplicerad handel och automatiska varuautomater som hanteras av spelarna.
  • Noggrant handtillverkad spelvärld (+ kartredigeringsprogram).
  • Olika miljöer med olika ekosystem (tempererat, öken, tropiskt, borealt, ödemark, vulkaniskt etc.)
  • Komplicerad karaktärssimulering med en mängd olika effekter och påverkan.
  • Vetenskap! Kemi, fysik, medicin och mer.
  • Meningsfulla spelarinteraktioner med komplicerade alternativ för specialisering, istället för bara huvudlös strid.


Tekniskt

  • Officiella och community-baserade servrar för PvE, PvP och modifieringar.
  • Kartredigeringsprogram med många funktioner.
  • Stora ändringsmöjligheter, inklusive redigering av realtidskod och spelets kod som öppen källkod.
  • Egenutvecklad Renkei Engine™-spelmotor som gör det möjligt för hundratals spelare att spela på samma server.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag CryoFall som en fysisk kopia?

Nej, du får CryoFall produktnyckel (CryoFall CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina CryoFall produktnyckel (CryoFall CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela CryoFall. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller CryoFall? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av CryoFall som en digital nedladdning för Steam.

Genre Building
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 29-04-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit only)
Processor: Dual Core 2.2 GHz or equivalent
Minne: 3 GB RAM
Grafik: 512 MB video memory, Shader Model 4.0+
DirectX: Version 10
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 700 MB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: 1280x720p resolution
 
REKOMMENDERADE
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.