Necromunda: Hired Gun (PC)

1. juni 2021

Var redo att spela Necromunda: Hired Gun på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

NECROMUNDA: HIRED GUN SPELBESKRIVNING

Navigera i ett hav av brott och korruption för att balansera det blodiga ekosystemet i Necromunda som en hänsynslös hyrd pistol. Pengarna är bra, hundarna är lojala och pistolen är pålitlig - men kan du överleva jakten? Necromunda: Hired Gun är en indiesnabb, våldsam och spännande FPS som ligger i de mörkaste sträckorna i Warhammer 40.000-tals mest ökända bikupestad.

Nak de mest ökända mutanterna till rätt pris. Din rustning är en omfattande arsenal. Din kropp förbättras med ett dussin anpassningsbara tillbehör som kan springa på väggar och hoppa över raviner. Din cyber-mastiff kan hitta och döda fiender åt dig, medan din gripkrok möjliggör snabb passage genom de massiva miljöerna.

- En snabba indie FPS i Warhammer 40.000 universum
- Uppgradera och slåss med din lojala cyber-mastiff
- Otaliga vapen och förstärkningsanpassning
- Uppgradera och nivåera medan du samlar dina bounties

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Necromunda: Hired Gun som en fysisk kopia?

Nej, du får Necromunda: Hired Gun produktnyckel (Necromunda: Hired Gun CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Necromunda: Hired Gun produktnyckel (Necromunda: Hired Gun CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Necromunda: Hired Gun. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Necromunda: Hired Gun? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Necromunda: Hired Gun som en digital nedladdning för Steam.

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.