First Class Trouble (PC) 112 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
Steam early access (Tidig tillgång) Utforska, spela och bli involverad i spelutveckling! Få omedelbar tillgång till First Class Trouble, som utvecklas i samarbete med samhället. Dessa spel utvecklas när du spelar dem och ger feedback, och utvecklarna lägger ständigt på nytt innehåll!
FIRST CLASS TROUBLE SPELBESKRIVNING

VÄLKOMMEN OMBORD!

First Class Trouble är ett partyspel där spelare måste arbeta tillsammans och mot varandra för att överleva en katastrof.


Oavsett om du spelar som en av de mänskliga invånarna eller de upproriska personoiderna måste du använda ditt skämt (och ibland flygande flaska champagne) för att hålla dig vid liv. I First Class Trouble bedrar du antingen din väg till seger i en charmig men ändå oroande och ofta ond miljö. Oavsett om du gör det nykter eller med lite humlelim kommer First Class Trouble att servera dig en farlig cocktail av svåra beslut och galna alternativ.

Målet är att stänga av det centrala artificiella intelligensnätverket, även känt som CAIN, för det lyxiga intergalaktiska kryssningsfartyget ISS Alithea innan det och dess lojala personoider tar kontroll över fartyget.


TVÅ ROLLER: YTTERLIGARE ELLER BEDRÄGERI

RESIDENT GAMEPLAY
Samla information om passagerarna och dra slutsatser om vem du kan lita på och vem du ska undvika. Arbeta med dina rumskamrater för att ta bort de misstänkta personoiderna innan du påbörjar stängningen av CAIN.

PERSONLIGT SPEL
Ligga, stör och lura dig genom fartyget bland passagerarna för att antingen nå CAIN och släppa loss dess fulla potential eller döda de återstående passagerarna för att säkerställa kontroll över fartyget. Använd dina unika färdigheter för att kommunicera och navigera skeppet i skuggorna och döda passagerare när de utgör ett hot mot din identitet.

KARAKTER- OCH VROOMBA-ANPASSNING
Ombord på ISS Alithea är anpassningsalternativen oändliga. Köp nya kläder och accessoarer i det inbyggda köpcentret med dina surt förvärvade Infinity-mynt. Använd dina extra pengar för att pimpa din Vroomba!
Fler saker kommer att läggas till genom uppdateringar.

Oändliga dödar scenarier
ISS Alithea är den ultimata lekplatsen för "Happy Accidents". Utforska nya sätt att eliminera både vän och fiende på varje nivå. Miljöfaror som bränder, dåliga ledningar och dåligt hängda ljuskronor kan alla användas för att bli av med dina medpassagerare när det är bekvämt.

FYSIKALISERADE INTERAKTIONER OCH TINGAR
Interagera med dina rumskamrater och personoider på obegränsade, fysikaliska sätt. Slå din vän till slutet av poolen med racketen eller tryck bara en fiende i elden och titta bort en stund.

ANDRA FUNKTIONER
• Förbättra socialt deduktion och interaktioner genom närhetsbaserad röstchatt i spelet, ingame textchatt och emote-hjulfunktionalitet
• Flera nivåer med unika teman och stilar tillsammans med ämnen och interaktioner som är specifika för kursen
• multiplayer med 6 spelare

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag First Class Trouble som en fysisk kopia?

Nej, du får First Class Trouble produktnyckel (First Class Trouble CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina First Class Trouble produktnyckel (First Class Trouble CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela First Class Trouble. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller First Class Trouble? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av First Class Trouble som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Versus Evil
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 08-04-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 (64 bit)
Processor: Intel Core i3 / AMD Ryzen 3
Minne: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti / AMD Radeon HD 7850
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 20 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: A microphone
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.