Neptunia Virtual Stars (PC) 402 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
NEPTUNIA VIRTUAL STARS SPELBESKRIVNING

Berättelsen
Ta en resa till Virtualand - en digital värld som finns tillsammans med ett nätverk av olika dimensioner. Inom Virtualand ligger planeten Emote - en planet som står inför utrotning på grund av den onda gruppen innehållsförstörare som kallas Antis.

I en desperat handling skickar den digitala gudinnan på planeten Emote, Faira, en nödsignal till andra dimensioner i hopp om att hitta någon som kan rädda planeten.

Och vilka hjältar nådde signalen? Vtuber stjärnorna, jag och du, medlemmar i MEWTRAL, och den nådde också gudinnorna från Gamindustri: Neptunus, Noire, Blanc och Vert!

Kan MEWTRAL och gudinnorna gå samman för att rädda planeten Emote från sin undergång?


Nyckelord:
Switch Up & Keep Movin '- Växla sömlösa perspektiv mellan de fyra gudinnorna och de spelbara VTubersna i snabba hack' n 'slash-strider. Slåss mot fiender med blixtsnabba kombinationer och glida över kartan för att undvika inkommande attacker.

Känn rytmen i BeatTik Rhythm - Håll takten i BeatTik-rytmspelet! Få tillgång till dina favoritkaraktärer och få dem att dansa till dina favoritlåtar från Neptunia Virtual Stars. Spela in din BeatTik-föreställning och använd sedan videon i avsnittet Video Battler för att låsa upp unika föremål, låtar och ännu fler dansrörelser!

Ta dina EMOtions i Overdrive - Den speciella attacken Emotional Overdrive kan föra gudinnorna och Vtubers till en harmonisk seger. Fyll Emote Gauge för att aktivera din Emotional Overdrive och se hur Vtubers kommer till liv. Du kan till och med få extra byte för din fantastiska prestation!

Spara en Vtuber, Save a Planet - Hitta och spara Vtubers spridda över Virtualand! Trodde du att det skulle bli för svårt i strid? Med Guest Connect-systemet kan Vtubers stödja dig med sina speciella krafter för att slå alla fiender!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Neptunia Virtual Stars som en fysisk kopia?

Nej, du får Neptunia Virtual Stars produktnyckel (Neptunia Virtual Stars CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Neptunia Virtual Stars produktnyckel (Neptunia Virtual Stars CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Neptunia Virtual Stars. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Neptunia Virtual Stars? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Neptunia Virtual Stars som en digital nedladdning för Steam.

Platform PC
Multiplayer
Releasedag 29-03-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 8 (64-bit)
Processor: Intel i5 2.3GHz or AMD A9 2.9GHz equivalent
Minne: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD Radeon HD 7970 / R9 280X
DirectX: Version 11
Lagring: 37 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectSound (DirectX) compatible sound card
Ytterligare anmärkningar: Optimal 4
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.