Cris Tales (PC) 364 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
CRIS TALES SPELBESKRIVNING

Upplev det förflutna, nuet och framtiden samtidigt i detta vackra indie kärleksbrev till de klassiska JRPG: erna.


Cris Tales är ett vackert, indie kärleksbrev till klassiska JRPGs med ett nytt perspektiv. Titta in i det förflutna, gör saker i nuet och se hur dina val dynamiskt förändrar framtiden - allt på en skärm medan du spelar! Gå med i den nyligen väckta Time Mage Crisbell och hennes fantastiska följeslagare på deras resa genom en mörk sagovärld inför en dyster framtid.

Crisbell måste våga sig över Crystallis och de fyra riken i ett försök att stoppa den mäktiga Time Empress och skriva om världens framtid. Längs vägen möter hon och rekryterar kraftfulla allierade med sina egna unika berättelser och färdigheter som Matias the Frog och Willhelm the Child Mage.

När hon utforskar världen och möter sina unika följeslagare måste Crisbell göra val med långtgående konsekvenser för de människor hon möter - konsekvenser som kommer att påverka världen du kommer att uppleva i realtid under hela din resa. Varje följeslagare kommer att vara ovärderlig när du möter dessa val och de otaliga fiender som står i din väg. Vill du bara attackera dem eller upptäcka kreativa sätt att använda Crisbells tidskrafter för att förändra verkligheten i varje strid?

Vackert handritad 2D-konst animeras ram för ram för att ge förgrening och framtid för varje region, fiende och NPC liv över mer än 20 timmars spel. Upplev en unik kombination av förgreningsberättelser, innovativ strid och klassisk RPG-spänning i Cris Tales spännande och oförglömliga utforskning av hur våra handlingar resonerar över tiden.

Ett kärleksbrev till klassiska JRPGs - Inspirerat av tidlösa JRPGs som Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile och moderna klassiker som Bravely Default och Persona 5, träffas och rekryterar en unik grupp lagkamrater, utmanar otaliga fiender och hittar dig igenom en expansiv värld.

Upplev det förflutna, nuet och framtiden samtidigt - Titta inifrån och lär dig av det förflutna, besluta om handlingar i nuet och ändra framtidens kurs på sätt som kommer att förändra världen dynamiskt beroende på de val du gör.

Behärska strategiska turbaserade strider - skjut dina fiender in i det förflutna eller framtiden, synkronisera attacker för förbättrade lagkunskaper och bemästra tidpunkten för attacker och försvar.

Upptäck en fascinerande historia och karaktärer - Kejsarinnans plan att förstöra världen är komplex och i flera lager. Använd dina förstånd och rekrytera kraftfulla allierade runt om i världen för att stoppa henne och hitta vägen till den verkliga änden av denna förtrollande berättelse.

Upplev en vacker värld - Klättra ombord på ett luftskepp eller en båt och korsa denna handgjorda, mörka sagovärld. Upptäck varje unik plats och forma deras framtid från det glittrande rike Crystallis till slumområdena i Saint Clarity.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Cris Tales som en fysisk kopia?

Nej, du får Cris Tales produktnyckel (Cris Tales CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Cris Tales produktnyckel (Cris Tales CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Cris Tales. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Cris Tales? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Cris Tales som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Modus Games
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 31-07-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: OS Version: windows 7
Processor: Intel Core at 2.5Ghz or AMD equivalent
Minne: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti (2GB) or equivalent
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 6 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Medium Settings
 
REKOMMENDERADE:
OS: OS Version: windows 10
Processor: Intel C
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.