Mail Mole (PC) 155 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
MAIL MOLE SPELBESKRIVNING

Mail Mole är en charmig 3D-plattformsspelare med Molty, den snabbaste leveransmullvaden, i hans strävan att rädda Carrotland från katastrof! Utforska magiska världar, få nya vänner, gå till Mecha-Moles, hitta samlarobjekt, lösa pussel och leverera e-post tills världen går under!

Brådskande leverans

Att springa genom tunnelbanan, klättra uppför väggarna och flyga genom himlen, det finns ingen plats som vår hjälte inte kan nå! Att resa med kanonlinjer tar Molty på sig de mest krävande och varierande plattformsutmaningarna för att nå Carrotlands längsta och äldsta brevlådor: oändliga gropar, jätte stenar, branta backar, trampolinplattformar, skarpa spikar ..... hårda vägar! Men när strömmen är avstängd kan du inte skicka ett mejl!

Välkommen till Carrotland

Utforska magiska världar, från de lugna stränderna på Kokosöarna till de frysta höjderna på Yeti Ridge, få nya vänner, slåss mot ovanliga mech-rivaler, lösa pussel och hitta alla läckra samlarföremål utspridda runt Carrotland, som Molty (mail mullvad!) på ett äventyr för att göra hans viktigaste leverans ännu ... innan det är för sent!

En plats med historia

I Peaceful Plaza, Carrotlands huvudnav, möter du ett lyckligt gäng bybor som för närvarande är oroliga för ett strömavbrott. Men oroa dig inte, eftersom Molty hjälper till att fixa elkablarna och få tillbehör som belöning!

Massa kläder

En elegant topphatt, en fånig stråhatt, ett härligt kaninhuvudband eller en prickig jetpack får Molty att se ut som den coolaste mailmullvaden du kan hitta!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Mail Mole som en fysisk kopia?

Nej, du får Mail Mole produktnyckel (Mail Mole CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Mail Mole produktnyckel (Mail Mole CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Mail Mole. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Mail Mole? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Mail Mole som en digital nedladdning för Steam.

Genre Platformer
Publisher Undercoders
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 04-03-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows
Processor: Celeron G530 2.4Ghz or similar
Minne: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GT 650M or similar
Lagring: 1 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Minimum requirements for playing at 720p@30fps
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.