XCOM: Ultimate Collection (PC) 1 571 SEK
XCOM: ULTIMATE COLLECTION SPELBESKRIVNING

XCOM: ENEMY UNKNOWN - THE COMPLETE EDITION
XCOM: Enemy Unknown är en modern nyversion av det första XCOM och har vunnit dussintals utmärkelser för årets spel.
I XCOM: Enemy Unknown styr du den hemliga paramilitära organisationen XCOM. Som befälhavare måste du hantera resurser, utforma strategier och utnyttja dina trupper och tekniska verktyg på bästa sätt för att trycka tillbaka en global utomjordisk invasion.

Möt stridens hetta med expansionspaketet XCOM: Enemy Within samt DLC-paketen Slingshot Pack och Elite Soldier Pack.


XCOM 2 COLLECTION
XCOM 2 är uppföljaren till det prisbelönta strategispelet XCOM: Enemy Unknown från 2012, som utnämndes till årets spel.
Utomjordingar tar över jorden och utlovar guld och gröna skogar för mänskligheten, men de döljer en ondskefull agenda. Som ledare för en gerillastyrka måste du trotsa oddsen och väcka liv i en global motståndsrörelse för att eliminera det utomjordiska hotet och rädda mänskligheten från utrotning.

Kämpa in i det sista med expansionspaketet XCOM® 2: War of the Chosen och alla 5 DLC-paket.


XCOM: CHIMERA SQUAD
XCOM: Chimera Squad nominerades till bästa simulator-/strategispel på The Game Awards 2020 och bjuder på en helt ny berättelse med omgångsbaserade taktiska strider i XCOM-universumet.
Fem år efter händelserna i XCOM 2 samarbetar människor och utomjordingar för att skapa en civilisation byggd på samarbete och samexistens. Det är dock inte alla som tycker om samarbetet mellan utomjordingar och människor. Chimera Squad är en elitstyrka bestående av mänskliga och utomjordiska agenter som samarbetar för att stoppa de mörka krafter som vill förvandla staden till ett brinnande inferno.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag XCOM: Ultimate Collection som en fysisk kopia?

Nej, du får XCOM: Ultimate Collection produktnyckel (XCOM: Ultimate Collection CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina XCOM: Ultimate Collection produktnyckel (XCOM: Ultimate Collection CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela XCOM: Ultimate Collection. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller XCOM: Ultimate Collection? Får jag samma innehåll som med Steam?

XCOM: Ultimate Collection ger den bästa introduktionen till en av de mest kritikerrosade strategispelsserierna! Nu kan du spela XCOM: Enemy Unknown, XCOM 2, alla tillägg, alla DLC-paket och det nyligen släppta XCOM: Chimera Squad i en samling.

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.