Forts (PC) 104 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
FORTS SPELBESKRIVNING

Core Gameplay

Forts är en fysikbaserad RTS där spelare designar och bygger anpassade baser, beväpnar dem med olika kanoner för att spränga motståndarens skapelser i atomer.
Samla resurser, utveckla din teknik, låsa upp avancerade vapen som kan riktas mot din motståndares svaga punkter och känna dig nöjd när deras fort går ner.

Nyckelord:

  • Bygg fort i alla storlekar och former när du kämpar
  • Upp till åtta spelare i online-multiplayer med co-op och team deathmatch
  • Rankade matchmaking och multiplayer-topplistor
  • 28 uppdrag enspelarkampanj
  • Utmanande skirmish-lägen
  • tech-träd
  • Olika material och dolda utrymmen
  • 16 unika vapen
  • 4 fraktioner
  • 12 befälhavare med unika spelförändrande förmågor
  • Kraftfullt omspelningssystem
  • Inbyggd nivåredigerare
  • Steam Workshop Support
  • Designad från grunden för att stödja mods

Uppdateringshöjdpunkter inkluderar ...
Nya träningsuppdrag för flera spelare!
För att hjälpa till att träna nya spelare har vi lagt till en ny flik "Träning" på flerspelarskärmen, där det finns tre uppdrag för att lära rookie-ledare om några av de tekniker de behöver för att överleva onlinematcher. Dessa uppdrag har en helt ny miljö och SFX, och de lär ut AA-försvarsfärdigheter, rusa byggnad och strukturell hållbarhet. Utöver detta kan spelare skapa sina egna träningsuppgifter och ladda upp dem via Steam Workshop.
_______________________________


Massor av vapen
Den här fantastiska kostnadsfria uppdateringen lägger till två tekniska byggnader som ger spelare tillgång till sex formidabla nya vapen. Armory låser upp Flak-kanoner för att skjuta ner fiendens projektiler från himlen och EMP-raketer för att bryta ner fiendens teknik, som båda kan uppgraderas till hagelgevär respektive Twin Rocket-lanseringar. Den klassiska kanonen finns nu i den nya Munitions Plant, där den får sällskap av sin lilla bror, den 20 mm långa kanonen. Fabriken producerar nu två strålningsvapen, den klassiska Plasma Laser och den nya Firebeam, som är perfekta för att tränga in befästningar för att antända dem inifrån.
_______________________________


Reparationsstation
I ett försök att minska APM och lägga till ytterligare ett element i strategin har vi satt upp reparationsstationen. Finns som en enhet byggd direkt från reaktorn, reparerar reparationsstationen skador på omgivande byggmaterial och enheter när de skadas i utbyte mot en pågående resurskostnad. Flera reparationsstationer kan byggas åt gången, men de måste placeras försiktigt för att maximera täckningen och samtidigt se till att de inte förstör din ekonomi.


Rankad multiplayer
Spelare som väljer att spela rankade matcher får resultatet av sina matcher i deras poäng och deras rang kommer att justeras i enlighet med detta på det allmänna Leaderboard. Säsongen varar i två månader med medaljer tilldelade toppen av 1v1-arenan.
_______________________________

Tre befälhavare för Black Penguin Oil går in i striden och ger nya förmågor som kan öppna nya multiplayer-strategier. Vill du välja den självgående projektilen ockuperade Seep med sina extra snabba missiler, den lömska Shockenaugh och hennes explosiva tunnintrång eller allt-eller-ingenting Scattershot med hans fokus fyra?

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Forts som en fysisk kopia?

Nej, du får Forts produktnyckel (Forts CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Forts produktnyckel (Forts CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Forts. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Forts? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Forts som en digital nedladdning för Steam.

Expansionspaket
Forts - Moonshot
Forts - Moonshot

Genre Building
Publisher EarthWork Games
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 19-04-2017
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows Vista, 7, 8 or 10
Processor: Pentium Dual-Core 2.7GHz
Minne: 4 GB RAM
Grafik: Intel HD Graphics 520
DirectX: Version 9.0c
Lagring: 1 GB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.