Disjunction (PC) 172,50 SEK
DISJUNCTION SPELBESKRIVNING

2048. Efter fängslingen av den store ledaren råder det kaos i New York. Misstankar och anklagelser genomsyrar staden när en lömsk drog som kallas för ”Shard” sprider sig genom den undre världen. Stadens framtid är osäker, och tre härdade invånare tar på sig rollen att hitta sanningen och avslöja en konspiration som hotar stadens öde.
Disjunction är inspirerad av tech noir-klassikerna, och är ett intensivt och förtrollande stealth-RPG som följer tre sammanflätade berättelser, och har en reaktiv story där dina val har verkliga konsekvenser. Välj din spelstil och utnyttja en arsenal av futuristisk teknik, cybernetiska uppgraderingar och vapen för att ta dig genom nivåerna med brutalt snabba fajter, eller ta den tysta vägen och smyg dig förbi fienderna utan att döda dem. Ingen behöver dö... om du inte bestämmer dig för att de måste.


Huvudfunktioner:

  • Utmanande stealthspel där du kan spela som du vill, oavsett om det är att smyga förbi eller krossa allt i din väg
  • Tre spelbara karaktärer som alla kan skräddarsys med unika förmågor, cybernetiska uppgraderingar och talanger
  • En reaktiv story där spelarens val har verkliga konsekvenser
  • Miljöer och karaktärer i stiliserad pixerlart
  • Stämningsfull musik av kompositören Dan Farley

Spel:
Disjunction har unik stealth-mekanik och speciella förmågor för var och en av de spelbara karaktärerna, vilket ger dig en frihet att välja den spelstil som passar just dig. Krossa fienderna i högoktaniga fajter eller använd list för att gömma dig i skuggorna, distrahera fienderna och använd icke-dödliga attacker för att nå ditt mål.


Förbättring:
Lås upp cybernetiska uppgraderingar för att förbättra dina förmågor, och bygg på din spelstil för att bli bättre på att smyga eller bli ännu dödligare genom talangträden. Hitta uppgraderingskit som hjälper dig bli en ökänd mördare eller förbli anonym i New Yorks grymma undre värld.


Reaktiv story:
Upplev en reaktiv story som styrs av dina val. Hur du tacklar en situation kan ha stora konsekvenser för New York Citys framtid. Att döda en enda person eller inte kan sprida ringar på vattnet i hela den undre världen. Krossa hela fraktioner eller övertyga dem att hjälpa dig. Du skriver ditt eget öde.


Världen:
Året är 2048, och världen plågas av en ekonomisk kris, miljökatastrofer och samhällskriser. I USA råder brist på naturresurser, och svår klimatförändring har lett till en massflykt till städerna. Miljoner människor har tvingats till ett nytt liv bland stål och betong.
Dessa ökande populationer tillsammans med en bubblande oro bland invånarna har lett till allt fler brott, och många städer har dukat under av laglösheten. Styrande och polis gör allt de kan för att hålla tillbaka brottsligheten, men är ofta otillräckliga på grund av korruption och allt mer sofistikerade amerikanska brottslingar.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Disjunction som en fysisk kopia?

Nej, du får Disjunction produktnyckel (Disjunction CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Disjunction produktnyckel (Disjunction CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Disjunction. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Disjunction? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Disjunction som en digital nedladdning för Steam.

Platform PC
Multiplayer
Releasedag 28-01-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom(TM)II X4 3 Ghz
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0
Lagring: 2 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX compatible

REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10
Processor: Intel(R) Core(TM) i5
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660<
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.