Tropico 6 - Caribbean Skies (PC/MAC) 152 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Tropico 6 på Steam för att kunna använda Tropico 6 - Caribbean Skies.

TROPICO 6 - CARIBBEAN SKIES SPELBESKRIVNING

Vår älskade dikt ... öh, ledare El Presidente planerar att erövra Karibien! Den största DLC för Tropico 6 hittills ger kul till nya höjder med - drönare. Förbered dig på att spela en dedikerad scenariedriven kampanj med 5 nya uppdrag, var och en låser upp olika spelstilar och funktioner. Caribbean Skies tar dig med på en resa för att rädda världen och därmed din kära Tropico. Under kampanjen kommer du att möta nya karaktärer som excentriska forskare och en ny antagonist som inte ger annat än problem för El Prez och hans ansträngningar.

Himlen över Tropico har aldrig varit livligare. Sätt teamsters åt sidan och använd flygleverans för att ta logistiken till nästa nivå. Dra nytta av flera nya byggnader som kretsar kring funktionerna i Caribbean Skies - som Cargo Airport, som låter dig transportera och exportera varor mellan olika öar i den tropiska skärgården via lastplan. Med Drone Delivery Service måste du skapa en drone-leveransväg mellan två byggnader och använda dina livfulla nya hjälpare för att leverera varor. Under tiden erbjuder Drone Taxi tropicoere ett nytt sätt att ta sig runt. Behåll absolut kontroll och skapa en Central Intelligence-byggnad för att implementera Security Drones för att säkerställa att inget system går obemärkt förbi. Slutligen tillåter de nya ballongturerna dig att erbjuda turister luftballongturer. Gör dem glada genom att välja natursköna vägar som visar Tropicos skönhet.

Hjälp El Presidente att rädda världen och göra Caribbean Skies till din lekplats!

Ny scenariedriven kampanj: Spela igenom nya och dedikerade scenarier med 5 helt nya uppdrag, var och en låser upp en ny spelstil. Möt nya karaktärer och rädda världen som El Presidente!

Droner finns här: Leverera avlägsna områden med hjälp av Delivery Drones eller använd Drone Taxi för persontransporter. Håll Tropico-folket under övervakning med Security Drones.

8 nya byggnader: Få fraktplan och drönare i luften med Drone Factory, Battery Plant, Cargo Airport och Drone Delivery Service. Använd Drone Taxi Service, Central Intelligence Building och Drone to Home Delivery Service för att fördjupa dig själv och dina andra tropiker i allt drönare. Balloon Tours ger dig chansen att erbjuda turister en ny typ av attraktion.

4 nya förordningar: Gig Economy, Qult Anonym, Drone Economy, Drone Recycling

Två nya egenskaper: Drone Enthusiast, Qult Leader.

Tre nya palatsdekorationer: Håll ditt palats friskt med en miniatyrversion av den mystiska SPEAKER. Visa alla att du är en tekniker med en massa drönare som bär Tropico-flaggor. Använd en mindre version av den oförklarliga fertilitetsbombkanonen för att visa alla hur modernt jordbruk görs.

Nya kläder: Endast bra vibbar med den färgglada nya Banana Business Suit med banantryck överallt.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Tropico 6 - Caribbean Skies som en fysisk kopia?

Nej, du får Tropico 6 - Caribbean Skies produktnyckel (Tropico 6 - Caribbean Skies CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Tropico 6 - Caribbean Skies produktnyckel (Tropico 6 - Caribbean Skies CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Tropico 6 - Caribbean Skies. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Tropico 6 - Caribbean Skies? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Tropico 6 - Caribbean Skiessom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Fungerar Tropico 6 - Caribbean Skies också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Tropico 6 - Caribbean Skies som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher Kalypso Media
PEGI-rating
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Releasedag 16-12-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7 64-bit
Processor: AMD or Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
Minne: 8 GB RAM
Grafik: AMD/NVIDIA dedicated GPU, 2GB dedicated VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)
DirectX: Version 11
Lagring: 16 GB ledigt utrymme
Ljudkort: AMD/NVIDIA dedicated GPU, 2GB dedicated
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.