Firefighting Simulator - The Squad (PC) 233 SEK
FIREFIGHTING SIMULATOR - THE SQUAD SPELBESKRIVNING

Firefighting Simulator låter dig uppleva vad det innebär att bekämpa bränder på nära håll som en aktiv del av ett stort amerikanskt brandbekämpningsteam. Upptäck över 30 olika platser och slutför spännande uppdrag som spänner över ett 15 000 hektar stort stadsbild inspirerat av den nordamerikanska västkusten. Kör i troget framställda Rosenbauer America-brandbilar, släck bränder och rädda civila i nöd - med upp till tre vänner i samarbetsflerspelare eller använd datorstyrda teammedlemmar.

Äkta brandbekämpningsutrustning som hjälmar, brandman stövlar och andningsmaskmodell från kända nordamerikanska tillverkare av brandbekämpningsutrustning står också till ditt förfogande.

Inkommande brandlarm! Vad väntar du på? Varje minut räknas! Dra på dig stövlarna, starta motorn på din brandbil, sätt på lamporna och sirenen och ta den kortaste vägen till utplaceringsplatsen för att bekämpa elden och rädda liv.

Vare sig det är i industriområdet, förorterna eller i stadens centrum: din stad behöver dig!

 • I samarbetsläget för flera spelare kan du spela i ett lag med upp till tre vänner för att rädda liv och naturligtvis bekämpa bränder. Inom teamet är du fri att ta på dig den roll som passar dig bäst.
 • I enspelarläge kommer du att uppleva på nära håll vad det innebär att bekämpa bränder i en stor amerikansk stad som ledare för ett erfaret brandbekämpningsteam. Tack vare det intuitiva kommando-användargränssnittet tar du kontrollen över att tilldela uppgifter till dina AI-kollegor och hoppar rakt in i själva åtgärden.
 • Avancerad brandsimulering, inklusive vatten, rök, värme, drag, flashover, fettbränder och en mängd andra orsaker till bränder, såsom elektronik, kemikalier och explosioner.
 • Ett komplext fysiksystem säkerställer den realistiska reproduktionen av förstörelsen orsakad av dynamiskt spridande eld.
 • Kör fem licensierade Rosenbauer America brandbilar, till exempel TP3® Pumps eller T-Rex® hydraulisk plattform genom en stor amerikansk stad - även i cockpitvyer.
 • Använd äkta utrustning från välkända amerikanska brandsläckningsmärken, såsom Cairns®, MSA G1® SCBA och HAIX®.
 • Stort spelvärde tack vare 30 olika platser, som alla erbjuder flera sätt att släcka bränder, både dag och natt.
 • Omfattande vägledning, radiokommunikation och karaktärsinspelningar på engelska samt undertexter på flera språk och troget återskapade motorljud för en ännu bättre atmosfär.
 • En detaljerad amerikansk stad på 15 000 tunnland med olika distrikt, såsom ett industriområde, förorter och centrum.
 • Stöder standardratt och gamepads
 • En omfattande handledning guidar dig genom grunderna för brandbekämpning.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Firefighting Simulator - The Squad som en fysisk kopia?

Nej, du får Firefighting Simulator - The Squad produktnyckel (Firefighting Simulator - The Squad CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Firefighting Simulator - The Squad produktnyckel (Firefighting Simulator - The Squad CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Firefighting Simulator - The Squad. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Firefighting Simulator - The Squad? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Firefighting Simulator - The Squad som en digital nedladdning för Steam.

Udvikler
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 17-11-2020
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10 64-Bit
Processor: Intel Core i5-4440 with 3,1 GHz or AMD FX-8150 with 3,6 GHz or higher
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 750 Ti (2 GB VRAM) or AMD Radeon RX 460 (2 GB VRAM) or higher
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 25 GB available space
RECOMMENDED:
OS: Windows 10 64-Bit
Processor:
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.