Neighbours Back From Hell (PC) 174 SEK
NEIGHBOURS BACK FROM HELL SPELBESKRIVNING

Visste du att ”Schadenfreude” är ett tyskt ord som betyder skadefröjd? Det är också huvudidén som Neighbours back From Hell bygger på. En hel TV-show baserad på att spela allt mer skandalösa spratt på sura grannen för att underhålla publiken och hålla antalet tittare uppe. Det är bra att vara elak i den 2000-tals skräp-TV-inspirerade slapstick-komedi!

Som Woody, den hämndlystna huvudpersonen i Neighbours back From Hell, kommer du att skämma dig igenom säsonger 1 och 2 i det fiktiva tv-programmet med det passande namnet. Ta med dig spratten från din otäcka grannes lägenhet hela vägen till Kina, Indien och Mexiko för att se till att hans semester blir ett levande helvete. Men varför begränsa dina upptåg till bara din granne när du kan involvera hans mor och medresenärer? Oavsett vad du bestämmer dig för kommer din pålitliga kameraman att vara där och hålla ögat på all action. Du kan låta din elaka kreativitet flöda fritt och vittna om hur din desperata granne rasar. Se bara till att inte grannen eller hans medresenärer får tag i dig, då får du på käften och TV-programmet avbryts. Men om det går bra för dig och du skapar mer och mer oordning och kaos i grannens liv, kommer antalet tittare att öka och du kan vinna prestigefyllda priser.


Utvalt innehåll:

  • Neighbours from Hell 1 & 2 omarbetade i ett paket: 25 episoder som utspelar sig i grannens hem, på ett kryssningsfartyg och på flera olika semesterorter världen över
  • All grafik har gjorts om i full hd
  • Alla animationer har fått dubblerad bilduppdateringsfrekvens för en smidigare upplevelse
  • Använd list, stil och smygande för att utföra det perfekta bakhållet
  • Intuitivt gränssnitt och enkla kontroller
  • Superb tecknad grafik
  • Storbandssoundtrack
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Neighbours Back From Hell som en fysisk kopia?

Nej, du får Neighbours Back From Hell produktnyckel (Neighbours Back From Hell CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Neighbours Back From Hell produktnyckel (Neighbours Back From Hell CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Neighbours Back From Hell. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Neighbours Back From Hell? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Neighbours Back From Hell som en digital nedladdning för Steam.

Publisher HandyGames
Udvikler Farbworks
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 08-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: 64-bit processor
Minne: 4 GB RAM
Grafik: Intel HD 4000, GeForce GT 330M, Radeon HD 4670 or equivalent
DirectX: Version 11
Lagring: 4 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX compatible

REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Wi
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.