Partisans 1941 (PC) 154 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
PARTISANS 1941 SPELBESKRIVNING

En ny infallsvinkel på genren stealth-taktikspel: Partisans 1941 kombinerar smygande, action, resurshantering och inslag av basbyggande.

Ta kontroll över en grupp sovjetiska partisaner som kämpar mot tyskarnas ockupation under andra världskriget. Planera och inled striderna på ditt sätt. Använd taktiska pauser, studera omgivningen och välj den bästa platsen att anlägga ett bakhåll.

Bygg upp ditt motståndsläger djupt inne i skogarna och hitta allierade som sällar sig till din sak. Bilda trupper med unika partisaner och ta dig an olika uppdrag för att underminera fiendens styrkor och infrastruktur, medan du säkrar resurser som behövs för att upprätthålla motståndsrörelsen.

Upplev ett dramatiskt och unikt kapitel av andra världskriget och bli en befälhavare i Röda armén bakom fiendens linjer.


Funktioner

  • Ny infallsvinkel i genren stealth-taktikspel. Ett nytt sätt att spela taktikspel i realtid - en blandning av strid, smygande, bakhåll och en mängd olika specialföremål för att skapa kaos bakom fiendens linjer. Välj ditt eget sätt att slutföra varje uppdrag.
  • Led en trupp partisaner. Bygg den trupp du vill ha och öka nivån på dina partisaner. Använd styrkorna hos din karaktär för att finna rätt lösning i olika situationer. Hitta och rekrytera nya medlemmar till motståndsrörelsen.
  • Upplev livet i en motståndsgrupp. Mellan uppdragen bevittnar du en partisans vardagsliv - utveckla din bas, förbered dig på nästa uppdrag och se till att det finns tillräckligt med resurser för partisanernas överlevnad. Håll dina trupper motiverade. Utforska närliggande områden, drabba samman vid fiendens svaga punkter och när möjlighet ges att slå till.
  • Ett annorlunda perspektiv på andra världskriget. Upplev berättelsen om det våldsamma sovjetiska motståndet mot den hänsynslösa tyska ockupationen på östfronten. Se berättelsen och motivationen för olika människor att delta i partisanernas motståndsrörelse, militärer såväl som vanliga civila.
  • Bakgrund och berättelse
  • Som befälhavare Alexey Zorin i Röda armén flyr du från ett av nazisternas fångläger. Samla ihop en trupp partisaner av lokalbor och de soldater som lämnats kvar bakom fiendens linjer. Lev med din trupp hela vägen från små sabotage till anfall mot de ockuperande styrkornas ledning.

Spela en ledande roll i en operation som initierats av Röda arméns högkvarter och utförs av alla partisangrupper i området: Ett anfall mot de tyska styrkornas försörjningslinjer till frontlinjen med målet att köpa mer tid för Leningrads försvarare att förbereda sig på det tyska anfallet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Partisans 1941 som en fysisk kopia?

Nej, du får Partisans 1941 produktnyckel (Partisans 1941 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Partisans 1941 produktnyckel (Partisans 1941 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Partisans 1941. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Partisans 1941? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Partisans 1941 som en digital nedladdning för Steam.

Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 14-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i7 3770 3500GHz
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia Geforce GTX 660
DirectX: Version 11
Ytterligare anmärkningar: system requirements are subject to change during development
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.