Cardpocalypse (PC) 124 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
CARDPOCALYPSE SPELBESKRIVNING

Träffa vänner, spela kort, bänd på reglerna, bli en Mega Mutant Power Pets-mästare och försök att rädda skolan i ett rollspel om hur det var att växa upp på 90-talet. På sin första dag i Dudsdales grundskola råkar 10-åriga Jess råkar göra så att allas favoritkortspel förbjuds, vilket tvingar barnen att spela i smyg. Men någonting händer och mutanter invaderar den riktiga världen, och det är upp till Jess och hennes kompisar att sätta stopp för dem.

Från prisbelönta indieutvecklaren Gambrinous, studion bakom Guild of Dungeoneering, kommer ett rollspel där striderna utspelar sig med samlarkort. Cardpocalypse tar med dig till 90-talet, en tid då datorer använde disketter och man läste tidningar för att få fuskkoder till sina tv-spel. Utforska Dudsdales grundskola för att samla ihop den bästa kortleken och besegra mutanterna. Ska du vinna blir du tvungen att byta, vinna och satsa kort, bända på reglerna och modifiera dina kort permanent.

HA RÄTT KORT I ROCKÄRMEN: Bygg upp dina kortlekar runt ultrasällsynta Champion-kort. Varje Champion har unika förmågor att anpassa din spelstil efter. Första spelaren som nollar hälsan för motståndarens Champion vinner.

BLI MEGABRA: Champion-kort utvecklas till MEGA-varianter när de förlorar hälften av sin hälsa. Då får de nya krafter och gör mer skada.

DINA REGLER: Ibland använder barnen husregler, och vem vet vad mutanterna hittar på. Under spelets gång får du välja nya regler och villkor, dessutom kan du döpa om dina favoritkort och sätta klistermärken på dem för att ge dem uppgraderingar. Skapa helt nya kort med tidningen Mega Mutant Power Magazine. Tänk bara på att dina beslut är permanenta.

GÅ TILL BOTTEN MED MYSTERIET: Ge dig ut på äventyr i skolan för att ta reda på vad som händer i Dudsdales grundskola. Ta dig an uppgifter för att få kort, klistermärken och godis som du kan samla och byta med dina klasskamrater. Tänk dig för noggrant; lagt kort ligger!

MAN KAN INTE SAMLA ALLA: I slutändan är dina kortlekar och regler unika för just dig. Klistermärken är sällsynta, dina handlingar får konsekvenser och ibland tvingas du fatta svåra beslut för att få de bästa korten.

1990-TALET: 90-talskänslan maxas med in skönt interaktiv berättelse där dina beslut blir avgörande. Fett!
Innehåller nu Gauntlet Mode! Ett skurklikt läge där alla drag är unika. Välj ut din mästare och kämpa dig genom ännu fler svåra strider. Efter varje vinst kan du dra nya kort, regler och belöningar till din korthög! Kan du skapa den ultimata combon och besegra stridshandsken?

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Cardpocalypse som en fysisk kopia?

Nej, du får Cardpocalypse produktnyckel (Cardpocalypse CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Cardpocalypse produktnyckel (Cardpocalypse CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Cardpocalypse. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Cardpocalypse? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Cardpocalypse som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Versus Evil
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 12-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7
Processor: Intel Core2 Duo 2.4GHz or equivalent
Minne: 4 GB RAM
Grafik: Intel HD Graphics 5000 or better
Lagring: 500 MB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.