Ghostrunner (PC) 347 SEK
GHOSTRUNNER SPELBESKRIVNING

Ghostrunner är ett fartfyllt stridsspel med förstapersonsperspektiv och supersnabb action, som utspelar sig i en grym cyberpunkinspirerad megastruktur. Klättra upp i Dharma-tornet, mänsklighetens sista tillflyktsort efter en naturkatastrof som förstörde världen. Ta dig hela vägen upp, ända från marknivån, utmana den tyranniska mästaren och ta revansch.

 

Gatorna i den här tornstaden är fyllda med våld. Mästaren Mara styr med järnhand och med föga respekt för människors liv.

Allteftersom resurserna utarmas plundrar de starka de svagare och kaos hotar att förgöra den lilla ordning som finns kvar. Den avgörande slutgiltiga striden närmar sig. Ett sista försök att rätta till problemen innan mänskligheten utrotas för gott.

 

Som den mest avancerade knivkämpen någonsin ligger du ofta i underläge men besegras aldrig. Hugg dina fiender med ett singelmolekylärt katanasvärd, undvik kulor med dina övermänskliga reflexer och använd ett stort antal olika specialtekniker för att vinna.

Eftersom en träff dödar direkt blir spelet snabbt och intensivt. Använd din överlägsna rörlighet (och många kontrollpunkter!) för att oförskräckt engagera dig i en evig dans med döden.

Ghostrunner erbjuder en unik upplevelse för singelspelare: fartfyllda, våldsamma strider och en unik miljö som kombinerar science fiction med postapokalyptiska teman. Spelet berättar historien om en värld som redan har upphört att existera och dess invånares kamp för att överleva.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Ghostrunner som en fysisk kopia?

Nej, du får Ghostrunner produktnyckel (Ghostrunner CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Ghostrunner produktnyckel (Ghostrunner CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Ghostrunner. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Ghostrunner? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Ghostrunner som en digital nedladdning för Steam.


Genre Action Sci-fi
Publisher 505 Games
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 27-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
OS: WIN7-64 bit
Processor: Intel i3-2100 / AMD A8-5600k
Minne: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 630 / Radeon HD 6570
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.