FINAL FANTASY VII (7) (PC) 128 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
FINAL FANTASY VII (7) SPELBESKRIVNING

I Midgar, en stad som styrs av det globala mega-konglomeratet Shinra Inc., har rebellgruppen AVALANCHE sprängt Mako-reaktor 1.

AVALANCHE formades i hemlighet för att starta en revolt mot Shinra Inc., en organisation som slukar upp Mako-energi och förstör planetens naturresurser. Cloud, en före detta medlem av Shinras elitstyrka SOLDIER, var iblandad i bombningen av Mako-reaktorn.

Kan Cloud och AVALANCHE skydda planeten från det enorma och formidabla hotet Shinra Inc.?

RPG-klassikern FINAL FANTASY VII återvänder till PC, nu med helt nya online-funktioner!

Prestationer - Vare sig du är en gammal FINAL FANTASY VII-veteran eller om du spelar denna klassiker för första gången, dela med dig av dina spelprestationer och sätta dina spelfärdigheter på prov med 36 helt nya prestationer. Dela din profil med vänner online för att ta reda på vem som är störst fan av FINAL FANTASY.

Cloud-lagring - På resande fot? Eller helt spelar du på en annan dator? Du kan njuta av FINAL FANTASY VII var som helst. Med stöd för Cloud-sparning kan du fortsätta spela precis där du slutade. (Kräver Internetuppkoppling. Sparfiler kan bara delas mellan tre olika datorer åt gången.)

Karaktärsbooster - Fastnat i en svår del av spelet, eller har du inte råd att köpa en livsviktig Phoenix Down? Med karaktärsboostern kan du öka din HP, MP och Gil till deras maximala värden med ett enkelt knapptryck, och du kan fortsätta njuta av ditt äventyr!

Optimerat för PC - FINAL FANTASY VII har uppdaterats med stöd för den senaste hårdvaran och operativsystemen.

Om du vill göra backup på dina sparfiler, kom ihåg att aktivera Cloud-lagring på fliken för nätverksinställningar i FINAL FANTASY VII-startaren. Om du avinstallerar spelet kommer eventuella lokalt lagrade sparfiler att tas bort.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag FINAL FANTASY VII (7) som en fysisk kopia?

Nej, du får FINAL FANTASY VII (7) produktnyckel (FINAL FANTASY VII (7) CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina FINAL FANTASY VII (7) produktnyckel (FINAL FANTASY VII (7) CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela FINAL FANTASY VII (7). Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder FINAL FANTASY VII (7)? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af FINAL FANTASY VII (7) som digital download til Steam.

Publisher Square Enix
PEGI-rating
Udvikler SQUARE ENIX
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 04-07-2013
Systemkrav MINIMUM:
OS:Microsoft Windows XP/Vista/7 (32/64bits)
Processor:2GHz
Memory:1 GB RAM
Graphics:DirectX 9.0c-compatible graphic card
DirectX®:9.0c
Hard Drive:3 GB HD space
Requires a Square Enix account
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.