Metro: Exodus Expansion Pass (PC) 261 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Metro: Exodus (Steam) på Steam för att kunna använda Metro: Exodus Expansion Pass.

METRO: EXODUS EXPANSION PASS SPELBESKRIVNING

Metro Exodus Expansion Pass kommer att innehålla två stora, berättelsedrivna DLC-paket till spelet, där du får ta del av helt nya narrativ från Metro-världen. I stället för Artyoms perspektiv får du se allt genom ögonen på en helt ny karaktär och Sam, som tillhör Spartan Rangers och är Auroras enda amerikan.

The Two Colonels – sommaren 2019

Precis under ytan av den döda staden Novosibirsk är överste Khlebnikov på väg hem till sin son Kirill för att fira nyår med honom.

Men allt är inte som det ska med folket här: det blir mer och mer slem och mutantattacker i tunnlarna, och det finns inte mycket kvar av ""det gröna"" som skyddar mot strålsjuka. För att se till att människor överlever kanske ledarna måste ta till drastiska åtgärder ...

Du får följa Khlebnikov resa och upplevelser under de sista dagarna i Novosibirsk, som överste Miller besöker ett år senare. Det här nya, linjära kapitlet spelas på klassiskt Metro-manér och har ett nytt vapen i form av den kraftfulla eldkastaren samt instängda miljöer som, precis som vanligt, bjuder på hårresande spänning.

Sam’s Story – början av 2020

Sam – en amerikansk soldat vid ambassaden i Moskva innan bomberna släpptes – har länge drömt om att få återvända till sitt hemland, där hans familj förhoppningsvis är vid liv. Allt kändes dödsdömt inuti tunnelbanorna, men när Spartans upptäckte att Moskva inte var den enda överlevande staden efter kriget kände han att det faktiskt kanske fanns en gnutta hopp.

Han ger sig iväg från Aurora för att hitta en väg tillbaka USA och kommer till det som återstår av Vladivostoks tsunamihärjade hamnar, förstörda industribyggnader och fallfärdiga bostadsområden. För att nå sitt mål måste han utnyttja alla överlevnadstekniker han hittills lärt sig – för miljöerna är långt mycket mer svårframkomliga än han anat.

Som Sam måste du överleva Vladivostoks sandlådelandskap på en helt ny resa genom postapokalyptiska Rysslands ödemarker.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Metro: Exodus Expansion Pass som en fysisk kopia?

Nej, du får Metro: Exodus Expansion Pass produktnyckel (Metro: Exodus Expansion Pass CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Metro: Exodus Expansion Pass produktnyckel (Metro: Exodus Expansion Pass CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Metro: Exodus Expansion Pass. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Metro: Exodus Expansion Pass? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Metro: Exodus Expansion Pass indeholder:

  • Metro: Exodus The Two Colonels
  • Metro: Exodus Sam's Story
Publisher Deep Silver
PEGI-rating
Udvikler 4A Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 16-05-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7/8/10
Processor: Intel Core i5-4440 or equivalent
Minne: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 670 / GeForce GTX 1050 / AMD Radeon HD 7870
DirectX: Version 11
Lagring: 59 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX Compatible Sound Card
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operati
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.