American Fugitive (PC) 225 SEK
AMERICAN FUGITIVE SPELBESKRIVNING

American Fugitive bjuder på klassisk sandlådeaction i en modern enspelarupplevelse med en öppen 3D-värld sedd ovanifrån. Spelet är utvecklat av Fallen Tree Games, vars två grundare har omfattande erfarenhet från storspel som TimeSplitters, Crysis, Black och Goldeneye 007: Reloaded. .

Välkommen till lummiga Redrock County: en amerikansk småstad med en högst aktiv undre värld.

Du är Will Riley – kanske inget helgon, men definitivt ingen mördare. Ändå har du satts bakom lås och bom för det kallblodiga mordet på din pappa. Sorgsen och hämndlysten flyr du från fängelset för att hitta den verkliga gärningsmannen,

men väl i frihet måste du smälta in bland stadens invånare för att inte gripas igen. Bekanta dig med den undre världen och ligg hela tiden steget före polisen.

American Fugitive utspelar sig i den amerikanska södern på 80-talet och är en kärleksförklaring till klassiska filmer och spel.
En kamp mot klockan där rättvisan inte alltid står på rätt sida om lagen.

UTVALT INNEHÅLL

  • KLASSISK SANDLÅDEACTION I MODERN TAPPNING: Återupptäck intensiv action sedd ovanifrån med 3D-grafik, förstörbara miljöer, en dramatisk berättelse och storslagna biljakter.
  • ET VOKSENT ACTIONSPILL BASERT PÅ EN ORIGINAL HISTORIE: Nøst opp en historie om mysterier, svik og korrupsjon, full av overraskende vendinger og bebodd av en broket forsamling lovbrytere og politifolk.
  • ETT ACTIONSPEL MED VUXET INNEHÅLL OCH EN UNIK BERÄTTELSE: Låt dig ryckas in i värld full av mysterier, bedrägerier, korruption, vändningar och en brokig skara karaktärer som begår och bekämpar brott.
  • EN VACKER, ÖPPEN VÄRLD: Utforska Redrock County – en snygg och pulserande landsbygd i 80-talets USA – till fots eller med bil.
  • LEV PÅ FEL SIDA OM LAGEN: Gör inbrott, stjäl bilar och beväpna dig till tänderna. Men åk inte fast!
  • SÄTT DINA KÖRFÄRDIGHETER PÅ PROV: Tryck gasen i botten och ta dig an tidsutmaningar och stunthopp runtom i spelvärlden med en rad olika fordon.
  • MASSOR ATT GÖRA: Gör jobb åt den undre världen, hitta gömmor, stjäl saker i hus, råna butiker, sälj stulen konst och var alltid på din vakt. Polisen gör allt de kan för att sätta dig i finkan igen!
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag American Fugitive som en fysisk kopia?

Nej, du får American Fugitive produktnyckel (American Fugitive CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina American Fugitive produktnyckel (American Fugitive CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela American Fugitive. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller American Fugitive? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av American Fugitive som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Curve Digital
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 21-05-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 x64
Processor: Intel Core2 Quad Q9550 (4 * 2830) / AMD Athlon X4 740 (4 * 3200) or equivalent
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GT 460 (1024 MB) / Radeon 7770 (1024 MB)
Lagring: 2 GB ledigt utrymme

REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.