Star Wars Jedi: Fallen Order (PC) 677 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
STAR WARS JEDI: FALLEN ORDER SPELBESKRIVNING

Ett galaxomspännande äventyr väntar i Star Wars Jedi: Fallen Order, ett nytt actionäventyr i tredjeperson från Respawn Entertainment. I det här berättelsedrivna enspelarspelet tar du rollen som en Jedi-lärling som med nöd och näppe lyckades undkomma utrensningen efter protokoll 66 som beordrades i Episode 3: Revenge of the Sith. För att återbygga Jediorden måste du pussla ihop ditt förflutna och fullborda din träning, utveckla nya förmågor med Kraften och lära dig använda din ljussabel – allt medan du håller dig steget före Imperiet och dess dödliga inkvisitorer.


Medan du lär dig att bemästra dina förmågor får du använda ljussabeln och Kraften i filmiska strider som för tankarna till de intensiva ljussabelduellerna från de första Star Wars-filmerna. Tänk taktiskt innan du angriper dina fiender, bedöm styrkor och svagheter och använd din Jedi-träning för att besegra dina motståndare och lösa de mysterier du ställs inför.


Om du gillar Star Wars kommer du att känna igen platser, vapen, prylar och fiender samtidigt som du får stifta bekantskap med nya karaktärer, platser, varelser, droider och motståndare. Den här autentiska Star Wars-sagan tar med dig till en galax som Imperiet tagit kontrollen över. Som en Jedi på rymmen tvingas du att slåss för livet medan du utforskar en utdöd civilisations mysterier i hopp om att återuppbygga Jediorden medan Imperiet gör sitt bästa för att utplåna den helt och hållet.

UTVALT INNEHÅLL

Filmiska och medryckande strider – Jedi: Fallen Order låter dig uppleva hur det är att vara en Jedi. Slå, parera och väj i innovativa ljussabelstrider och ta hjälp av dina förmågor med Kraften för att övervinna alla hinder. Stridssystemet är lätt att lära sig, men det krävs övning för att bemästra detaljerna och alla nya förmågor du lär dig under äventyrets gång.

Början på en ny Jedi-berättelse – I rollen som en före detta lärling på rymmen från Imperiet måste du fullborda din träning innan deras inkvisitorer får reda på att du försöker återuppliva Jediorden. Med hjälp av en tidigare Jediriddare, en vresig pilot och en orädd droid måste du undkomma Imperiets ondskefulla planer i ett berättelsedrivet äventyr som ställer dig mot ett stort antal utmaningar fokuserade på strid, utforskning och problemlösning.

Galaxen väntar – Gamla skogar, vindsvepta klippor och hemsökta djungler är några av alla unika miljöer du får utforska i Jedi: Fallen Order, och du väljer själv vilken nästa destination blir. I takt med att du låser upp nya förmågor får du anledning att återbesöka platser och utforska dem på nya sätt med hjälp av Kraften. Skynda dig fram, för Imperiet är dig hack i häl och gör allt i sin makt för att utrota allt som återstår av Jediorden.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Star Wars Jedi: Fallen Order som en fysisk kopia?

Nej, du får Star Wars Jedi: Fallen Order produktnyckel (Star Wars Jedi: Fallen Order CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda EA Origin-plattformen för att lösa in dina Star Wars Jedi: Fallen Order produktnyckel (Star Wars Jedi: Fallen Order CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Star Wars Jedi: Fallen Order. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Star Wars Jedi: Fallen Order? Får jeg samme indhold som hos Origin?

Du får standard-udgaven af Star Wars Jedi: Fallen Order som digital download til Origin.

Genre Action
Publisher Electronic Arts
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 15-11-2019
Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: Sean M på 2019-11-15

Kunne næsten ikke blive bedre

betyg:
4
Page:1