Warhammer: Chaosbane (PC) 433 SEK
Du får 0 Playcoins Tjäna Playcoins när du handlar hos oss.
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
WARHAMMER: CHAOSBANE SPELBESKRIVNING

I en värld sargad av krig och kontrollerad med magi är du det sista hoppet för Empire of Man i striden mot Chaos-horderna. Spela ensam eller tillsammans med upp till 4 spelare i lokal eller onlinebaserat samarbetsläge, välj en hjälte bland 4 olika klasser med unika förmågor, och förbered dig på episka slag med några av de mäktigaste artefakterna från den Gamla världen.

• DET FÖRSTA HACK AND SLASH-SPELET som utspelas i Warhammer-världen, berättat i en helt ny story skriven av Mike Lee (en Black Library-författare) och med ett soundtrack av Chance Thomas.

• VANSINNIGA SLAG: från kloakerna under Nuln till Praags sargade gator kämpar du dig genom horder av monster med hjälp av fler än 180 olika krafter. Aktivera bloodlust, en förödande förmåga, för att fly från de dödligaste kniporna.

• 4 KARAKTÄRSKLASSER, alla med unika förmågor och anpassningsmöjligheter: en imperiesoldat som kan ha massor av skada, en dvärg som är specialist på närstrid, en alv som gör enorm skada på distans och en skogsalv som sätter ut dödliga fällor och är en mästare på pil och båge!

• MASSOR AV BESTAR, fler än 70 olika monster som lyder kaosgudarna unika bossar. Slåss mot Nurgles undersåtar, Khornes avkomma och andra fruktansvärda varelser!

• OPTIMERAT FÖR CO-OP: spela ensam eller med upp till 4 spelare, lokalt eller online, och njut av utmärkt gränssnitt som är utformat för co-op. Kombinera olika förmågor och krafter och få ännu kraftfullare effekter.

• LIKA KUL ATT SPELA OM: Story- och boss rush-lägena gör spelet otroligt varierande tillsammans med massor av banor och regelbundna uppdateringar. Och med 10 svårighetsgrader hittar du garanterat en lagom utmaning för just dig.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Warhammer: Chaosbane som en fysisk kopia?

Nej, du får Warhammer: Chaosbane produktnyckel (Warhammer: Chaosbane CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Warhammer: Chaosbane produktnyckel (Warhammer: Chaosbane CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Warhammer: Chaosbane. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Warhammer: Chaosbane? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Warhammer: Chaosbane som digital download til Steam.


Udvikler Eko Software
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 04-06-2019
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bits version of Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10
Processor: Intel® Core i3 or AMD Phenom™ II X3
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 660 or AMD Radeon™ HD 7850 with 2 GB RAM
DirectX: Version 11
Storage: 15 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Soundcard

REC
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.