DiRT Rally 2.0 (PC) 441 SEK
Du får 0 Playcoins Tjäna Playcoins när du handlar hos oss.
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
DIRT RALLY 2.0 SPELBESKRIVNING

DiRT Rally 2.0 utmanar dig till att plöja dig fram genom ett flertal ikoniska rallyplatser runt om i världen i de mäktigaste offroad-fordonen som någonsin tillverkats. Men kom ihåg att ett enda litet misstag kan innebära slutet på ditt lopp. Du kommer att behöva lita på din instinkt i den mest fördjupande och koncentrationskrävande offroad-upplevelsen som skådats, med ny autentisk styrmodell, däckval och underlagsdeformering. Kör din rallybil genom verkliga offroad-omgivningar i Nya Zeeland, Argentina, Spanien, Polen, Australien och USA, med endast din kartläsare och din instinkt som hjälp.

Tävla på åtta officiella banor från FIA World Rallycross-mästerskapet, kompletta med licensierade superbilar och stödserier.
Utveckla ditt team och dina bilar enligt racingstrategier och avancera i ett varierat urval av evenemang och mästerskap i både enspelarkampanjen och en tävlingsinriktad onlinemiljö.

• ÖVER 50 AV DE MÄKTIGASTE OFFROAD-BILARNA SOM NÅGONSIN TILLVERKATS – Vråla fram igenom olika omgivningar med en ikonisk samling av dagens historiska rallybilar, VW Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X och Citroen C3 R5. Du kan även testa den utmanande styrkan i en Chevrolet Camaro GT4.R.

• 6 VERKLIGA RALLYPLATSER – Manövrera dig fram igenom otroliga miljöer i Nya Zeeland, Argentina, Spanien, Polen, Australien och USA.

• KÄNN RACET – Med förbättrad styrning, underlag, felbarhet och omgivningar får du den mest autentiska och fokuserade offroad-upplevelsen någonsin.

• FIA WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIPS OFFICIELLA SPEL – Tävla i Barcelona, Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivières, Hell, Holjes och Silverstone i ett flertal olika serier.

• UTVECKLA DITT EGET TEAM – Skapa ett team, anställ din personal och expandera ditt fordonsgarage som du vill.

• TUNING – Trimma din bil så att den passar din körstil och omgivningen. Minska slitaget genom att konfigurera var och en av bilarna och uppgradera delar för att se till att de är redo för de utmaningar som väntar dem.

• SÄTT IGÅNG OCH TÄVLA – Tävla mot hela DiRT-communityn i utmaningar varje dag, vecka och månad, med världsomfattande topplistor och evenemang.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag DiRT Rally 2.0 som en fysisk kopia?

Nej, du får DiRT Rally 2.0 produktnyckel (DiRT Rally 2.0 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina DiRT Rally 2.0 produktnyckel (DiRT Rally 2.0 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela DiRT Rally 2.0. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder DiRT Rally 2.0? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af DiRT Rally 2.0 som digital download til Steam.

Publisher Codemasters
Udvikler Codemasters
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 26-02-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: 64bit versions of Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10
Processor: AMD FX4300 or Intel Core i3 2130
Minne: 8 GB RAM
Grafik: AMD HD7750 or NVIDIA GTX650Ti
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 50 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX® Compatible soundcard

REKOMMEN
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.