theHunter: Call of the Wild 2019 Edition (PC) 142 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
THEHUNTER: CALL OF THE WILD 2019 EDITION SPELBESKRIVNING

theHunter: Call of the Wild 2019 Edition erbjuder den mest inlevelsefulla jaktupplevelsen någonsin. Stig in i en vacker öppen värld full av liv, från majestätiska hjortar, spöklika lodjur och storslagna kafferbufflar, till de oräkneliga vilda fåglar, smådjur och insekter som finns i vildmarken. Varenda tum av den 256 km2 stora världen är gjord med Apex, en prisbelönt teknik som tagits fram av Avalanche Studios under ett decenniums utveckling av jaktspel och explosiva actionspel. Utöver den rika enspelarupplevelsen, erbjuder theHunter: Call of the Wild 2019 Edition unika flerspelaralternativ – coop och versus – för upp till åtta spelare. Dela den ultimata jaktupplevelsen och förtjäna rätten att skryta!

Utöver det ursprungliga innehållet i theHunter: Call of the Wild, innehåller 2019 Edition dessutom det frusna och karga Medved-Taiga-reservatet, liksom de böljande gräsmarkerna i Vurhonga Savanna-reservatet. Utforska de olika reservaten i fyrhjulingar, campa ute i det vilda med tält och jaktskjul, och välj mellan ett brett utbud av specialiserade vapen för att bästa sänka ditt mål.

HUVUDFUNKTIONER:
Utforska en stor öppen värld. Till fots eller via ATV.

Utforska 256 km2 av varierad terräng, allt från öppna åkrar och täta skogar till frusna tundror och savannen. Den stora världen i theHunter: Call of the Wild är uppdelad i separata och distinkta jaktreservat, vart och ett fyllt med överraskningar och minnesvärda stunder.

Ta dig an uppdrag och utmaningar från lokalbefolkningen, eller gå din egen väg. Upptäck utsiktsplatser, jakttorn och utposter. Trött på att gå mellan jakttillfällena? Skaffa ATV Saber 4x4 och kör runt istället! Detta kapabla fordon tar dig genom svår terräng i hög hastighet. Det har aldrig varit roligare att utforska den öppna världen.

Olika Arter, Olika Utmaningar

Med dess fyra olika reservat och nationalparker, kommer du att stöta på 25 arter att jaga (och vi lägger hela tiden till nya), var och en utmanande på sitt sätt. Från klassiskt och populär mellanvilt som vitsvanshjort till storvilt som björnar och älgar. Spåra det alltid lika svårfångade lodjuret i Medved-Taigas frusna skogar, sikta mot skyarna i Hirschfelden och sänk några gäss, eller stöt på kafferbuffeln när du utforskar den heta Vurhonga Savanna.

Bli en jägare. Forma jakten.

Det finns många vapen, du kan använda en rad gevär, handvapen och pilbågar och anpassa dem med sikten och olika ammotyper. Hitta och bemästra dina favoriter. Öva och förbättra ditt sikte vid skjutbanan. Utveckla din karaktär genom att låsa upp diverse färdigheter och utrustning. Lär dig hur du använder lockläten och lukter, men framförallt, studera ditt byte: var uppmärksam på djurens beteende, egenskaper och rörelsesmönster.
Aldrig jagat tidigare? Inga problem. Intelligenta system hjälper dig få ut det mesta av din jakt, vare sig du är en hoppfull nybörjare eller en härdad veteran.

Dela jaktupplevelser och Hunt Club. Förtjäna rätten att skryta.

Utöver den rika enspelarupplevelsen, erbjuder theHunter: Call of the Wild 2019 Edition unika flerspelaralternativ. Spela med upp till åtta vänner (eller främlingar!) i coop och versus. Delta i ett brett utbud av utmaningar och händelser med Hunt Club. Delta i dagliga, veckoliga eller communityhändelser för att få belöningar i spelet.
Att jaga är mer belönande och spännande med vänner, så dela dina upplevelser och förtjäna rätten att skryta.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag theHunter: Call of the Wild 2019 Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får theHunter: Call of the Wild 2019 Edition produktnyckel (theHunter: Call of the Wild 2019 Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina theHunter: Call of the Wild 2019 Edition produktnyckel (theHunter: Call of the Wild 2019 Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela theHunter: Call of the Wild 2019 Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder theHunter: Call of the Wild 2019 Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

theHunter: Call of the Wild 2019 Edition indeholder:

theHunter: Call of the Wild

theHunter: Call of the Wild - Tents & Ground Blinds

theHunter: Call of the Wild - ATV SABER 4X4

theHunter: Call of the Wild - Medved-Taiga

theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 1

theHunter: Call of the Wild - Wild Goose Chase Gear

theHunter: Call of the Wild - Vurhonga Savanna

Publisher Expansive Worlds
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 16-10-2018
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Minne: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Lagring: 20 GB ledigt utrymme

REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 quad-core
Minne: 8 GB R
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.