V-Rally 4 (PC) 317 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
V-RALLY 4 SPELBESKRIVNING

Ett legendariskt racingspel är tillbaka! Njut av en extrem upplevelse samtidigt som du utvecklar dina förmågor i denna utmannande simulering. Ta dig an utmaningarna inom rally, rallycross, driftar, buggies och branta backar, och ge dig av på en spektakulär resa över kontinenterna.

Dominera på farliga vägar, osäkra förhållanden och miljöer samtidigt som du hela tiden ökar farten och känner adrenalinet pumpa. Sätt dig bakom ratten på några av de mest legendariska offroadfordonen i varje kategori, och ta dig an de svåraste banorna i vackra miljöer.

Rally: dominera på de svåraste banorna från Kenya till Sequoia Park, och ta dig an de ofta extrema miljöerna bakom ratten på både moderna och historiska fordon.
V-Rallycross: intensiv 8-personerslopp på grus och asfalt
Extreme-Khana: drifta med precision och hastighet över fällor på vägen som verkligen tvingar dig att visa sina förmågor!
Buggy: bli en expert på att köra över kullar och dalar, utnyttja de rätta reflexerna och lär dig hur du ska vinna de vilda loppen.
Backe: nå toppen bakom ratten på de här kraftfulla och opålitliga monstren!

Fler än 50 olika bilmodeller, inklusive de mest berömda inom extrem motorsport. Testkör, samla, uppgradera, anpassa och främst av allt: bemästra dem!

V-Rally 4 är utvecklat av Kylotonn Racing Games, en studio som specialiserar sig på rallysimuleringar. Spelet har all den senaste fysiken och grafiken som möjliggörs med KT-motorn.

En resa har som bekant inget värde om den inte delas med någon, och därför har V-Rally 4 ett karriärläge och ett innovativt onlineläge som tar din upplevelse och dina framsteg till nya höjder.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag V-Rally 4 som en fysisk kopia?

Nej, du får V-Rally 4 produktnyckel (V-Rally 4 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina V-Rally 4 produktnyckel (V-Rally 4 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela V-Rally 4. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder V-Rally 4? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af V-Rally 4 som digital download til Steam.

Publisher Bigben
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 25-09-2018
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows® 7 64bits
Processor: Intel Core i3-540 or AMD Phenom II X4 940
Minne: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 6870
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 19 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX Compatible Soundcard
Ytterligare anmärkningar: 64bit Only

REKOMMENDERADE:
OS: Windows 1
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.