Phantom Doctrine (PC) 476 SEK
PHANTOM DOCTRINE SPELBESKRIVNING

Phantom Doctrine är en strategisk omgångsbaserad spionagethriller som utspelar sig under kalla kriget. Spelet hämtar inspiration från många källor och fångar den subtila mystiken i klassiska spionfilmer, allt medan det kastar in spelaren i en mystisk värld med hemliga uppdrag, säkerhetstjänster, konspirationer och paranoia.

Som ledare för en hemlig organisation, endast känd som The Cabal, är det ditt uppdrag att förhindra en global konspiration som försöker sätta ledare mot ledare och nation mot nation. Utför hemliga uppdrag, undersök hemligstämplade filer och förhör fientliga agenter för att nysta upp en lömsk sammansvärjning. Du måste kämpa mot klockan för att stoppa komplotten och rädda världen från ett otänkbart öde.


Game Features
En djup berättelse för en spelare: det över 40 timmar långa kampanjläget har en rik, gripande berättelse sammanvävd med flera historiska händelser och karaktärer för att ge liv åt den fruktansvärda verklighet som var kalla kriget, ur ett nytt perspektiv.
Nästa generations omgångsbaserade strider: erbjuder makalös flexibilitet i rörelser och handlingar, inklusive varierade Overwatch-lägen och stridsinriktad Breach-förmåga.
Utökat slagfält: tillgångar kan placeras kring hela världen, så du kan tillkalla hjälp i stridens hetta. Men fienden kan också ta in förstärkning, inklusive tunga vapen och luftstöd. Ta inte en kniv till en skottlossning.

Kunskap är makt: Förbättra dina chanser att lyckas genom att infiltrera uppdragsplatser under täckmantel. Försök hålla dig steget före fiendens agenter, som också förbereder sig för att utlösa sina egna fällor.
Lura i skuggorna med fullfjädrade smygmoment: Tysta uppdrag kan utföras med dämpade vapen, tysta dråp och modern teknologi från kalla kriget.
Led säkerhetstjänstens viktiga uppdrag: Rekrytera från både KGB och CIA, det kriminella brödraskapet, eller använd de unika talangerna från föremål för hemliga regeringsexperiment. Vapen, resurser och kontakter kan säkras runt hela jorden, så du kan leda var du än är. Men om läget kräver en mer aktiv taktik kan du snabbt bli rustad för strid.

Innovativ utredningstavla: Utredningstavlan är en klassisk anslagstavla med nålar och snören, och utgör navet där du kan undersöka fall, platser och individer för att avslöja nya uppdrag, resurser och teknologier. I Phantom Doctrine är utredning och information ett aktivt och viktigt element för att lyckas.
Flerspelarstrider: förlora vänner och få nya fiender i brutala flerspelarstrider online. Upplev hur förrädiskt och dödligt Phantom Doctrine kan vara i lättillgängliga och actionfyllda dueller.
Använd ny teknologi: Du kan stjäla ny teknologi från fienden eller forska fram den själv, och sedan hänsynslöst använda den till din fördel. Teknologin är ofta experimentell och moraliskt tvivelaktig: allt från hjärntvätt och förhörsmetoder till kroppsteknologi och kemisk förstärkning är rent spel för att hämta information till varje pris.
Helt anpassningsbara karaktärer: Agenterna kan anpassas varje gång de behöver en ny identitet. Ändra deras utseende, förfalska deras dokument, träna dem i dödlig konst och skicka tillbaka dem i fält.

Noggrant handgjorda nivåer: Kombinationen av stora, handgjorda kartor och intrikat, smart design garanterar stor variation i grafik och spelsätt. Res genom 1980-talets värld i kalla krigets klor på båda sidor om järnridån.
Modulkampanj som kan spelas om: en stor uppsättning funktioner garanterar helt olika spelupplevelser. Varje genomspelning blir unik tack vara slumpgenererade karaktärsnamn och bakgrunder, algoritmiskt anpassade kartor och enheter, och slumpmässiga informationsutdrag.
En spionthriller från två olika perspektiv: Spela som antingen en före detta KGB-agent eller en CIA-avfälling. Var och en måste acceptera sanningen och utmana den globala konspirationen. Klara kampanjen för att belönas med en extra protagonist i ett utökat spelkapitel.
Inget uppdrag är för stort eller för litet: oavsett om du infiltrerar en regeringsanläggning för att lönnmörda din måltavla eller utför ett storskaligt angrepp på en fiendebas. Med en mängd frivilliga mål och extra byte och information att samla är det du som avgör hur komplext varje uppdrag kan bli. Dina beslut gör hela skillnaden.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Phantom Doctrine som en fysisk kopia?

Nej, du får Phantom Doctrine produktnyckel (Phantom Doctrine CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Phantom Doctrine produktnyckel (Phantom Doctrine CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Phantom Doctrine. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Genre Action RPG
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 14-08-2018
Systemkrav MINIMUM REQUIREMENTS
Requires a 64-bit processor and operating system
OS Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
Processor Intel Core i3-2100 / AMD Phenom II X4 965 or equivalent
Memory 6 GB RAM
Graphics GeForce GTX 550 Ti / Intel HD 620 / Radeon HD 5770
DirectX Version 11
Storage 35 GB available space
Additional Notes Online connection required for Multiplayer
  Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.