F1 2017 Special Edition (PC) 158 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
F1 2017 SPECIAL EDITION SPELBESKRIVNING

Vinn världsmästerskapet 2017, slå alla rekord i de snabbaste F1™ -bilarna någonsin, och kör några av de mest ikoniska F1-bilarna från de senaste 30 åren. Med en ännu djupare tioårig karriär, mer varierat spel i det nya mästerskapsläget och massor av nya funktioner både online och offline.

F1 2017 ger inte spelaren bara tillgång till spänningen på F1-banan, utan också till alla affärer och fordonsförbättringar som sker utanför den. Det hyllade karriärläget har uppdaterats för att innehålla extra träningsprogram för att hjälpa spelare förbättra sina färdigheter, ett utökat forsknings- och utvecklingsträd för att ge större djup och kontroll över bilutvecklingen, och möjlighet att sköta motorer och växellådor under säsongens lopp.

Tillsammans med fantastiska nya platser och engagerande karaktärer att interagera med går alla dessa förbättringar ihop för att ge den mest kompletta F1-upplevelsen hittills.

KRAFTIGT UTÖKAD KARRIÄR

  • Det utökade karriärläget låter spelare skriva historia när de finslipar sina färdigheter och utvecklar sin bil över flera säsonger. Gå på djupet i fordonshanteringsfunktionerna som låter dig balansera resurser för att förbättra prestanda, hålla bilen pålitlig och inte bli lidande för startstraff.
  • Hantera de sex nyckelkomponenterna som var och en utgör en modern F1-kraftenhet och jobba för att utveckla lagegenskaper som depåstoppstider, forskning och utveckling och pålitlighet hos nya delar.
  • Det finns även nya övningsprogram att bemästra och få resurspoäng från. "Fuel Management" och "Race Pace", samt nya, vackra karriärplatser utgör en inlevelserik skådeplats till förhandlingarna utanför banan. De klassiska bilarna ställer sig också i rampljuset i det förbättrade karriärläget när du bjuds in att köra dem i nya uppvisningsevenemang.
  • Andra förbättringar av karriärläget i det nya spelet innefattar tillskottet av kvinnliga föraravatarer för första gången, ny hjälmdesign från communitytävlingsvinnare, möjlighet att byta bilnummer och hjälmdesign under säsongen, och den efterfrågade möjligheten att ge det prestigefyllda numret 1 till din karriärbil när du vinner mästerskapet.

NYA, KLASSISKA F1-BILAR

  • Spelet har tolv ikoniska F1-bilar från fem historiska lag: Ferrari, McLaren, Red Bull Racing, Renault och Williams, som kan användas i olika spellägen. De klassiska bilarna är också integrerade i karriärläget och kan köras både i Single Class- och Multi Class-tävlingar.
  • Det finns också nya uppvisningsevenemang med flera olika spellägen som Overtake, Pursuit, Checkpoint Challenge och Time Attack.

FÖRBÄTTRAD MULTIPLAYER

  • Spelare tävlar online med en uppställning på 20 bilar i antingen offentliga eller privata sessioner, med två dedicerade åskådarplatser. Spelet har förbättrad multiplayermatchning, ny onlinestatistik och ett nivåsystem, och alla multiplayersessioner låter dig köra antingen med bilarna från 2017 eller de klassiska bilarna. Evenemangsläget har också utökats och finns på alla tre plattformer, tillsammans med ett nytt, tävlingsinriktat poängsystem.

NYTT MÄSTERSKAPSLÄGE OCH NYA SPELSÄTT

  • Ett nytt mästerskapsläge låter spelaren uppleva unika tävlingar som följer olika regler och strukturer från det officiella mästerskapet, och låter spelare uppleva nytt och varierat innehåll i mästerskapssammanhang.

ALTERNATIVA BANLAYOUTER

  • För första gången i serien finns, utöver de 20 officiella banorna, ytterligare fyra korta banvarianter i spelet: Britain Short, Japan Short, USA Short och Bahrain Short, och dessutom har Monaco at Night skapats på strålande vis.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag F1 2017 Special Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får F1 2017 Special Edition produktnyckel (F1 2017 Special Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina F1 2017 Special Edition produktnyckel (F1 2017 Special Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela F1 2017 Special Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder F1 2017? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard udgaven af F1 2017

Publisher Codemasters
Udvikler Codemasters
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 25-08-2017
Systemkrav MINIMUM: 
Styresystem: 64bit Versions of Windows 7, Windows 8, Windows 10 
Processor: Intel Core i3 530 or AMD FX 4100 
Hukommelse: 8 GB RAM 
Grafik: Nvidia GTX 460 or AMD HD 5870 
DirectX: Version 11 
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse 
Diskplads: 30 GB tilgængelig plads 
Lydkort: DirectX Compatible Soundcard 
Yderligere bemærkning
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.