NBA 2K18 (PC) 396 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
NBA 2K18 SPELBESKRIVNING

FEATURES

DOMINERA GRANNSKAPET
  • Framtiden för karriärslägen i sportspel är här – för här spelar du precis som du själv vill. Klättra på karriärsstegen via NBA-matcher, testa planerna i The Playground Park, var med I Pro-Am-turneringar och utforska butikerna och platserna i den helt nya, öppna grannskapsmiljön. Innehåller dessutom nya MyPLAYER-uppgraderingar, sponsorsystem och vår hittills största karaktärsuppsättning med NBA-spelare och mycket, mycket mer.
Vägen mot 99
  • Spelarna belönas för sin genomsnittliga MyPLAYER-rankning i alla spellägen i ett övergripande metaspel. Då spelet har ett gemensamt märkessystem för Pro-Am, Park och NBA-resan i MyCAREER definierar både animationer och märken ditt spelsätt när du siktar mot genomsnittsrankningen 99.
Uppdaterat Create A Player
  • Skapa den MyPLAYER du vill ha, oavsett om du skannar ditt ansikte med mobilappen MyNBA2K18 eller använder våra förinställningsalternativ. Utbudet frisyrer har uppdaterats med nya alternativ, och både kroppsvikt och längd är mer realistiska så att du kan skapa ett unikt utseende för din MyPLAYER.
MyTEAM
  • Samla spelarkort med både gamla och nya NBA-legendarer, och tävla i en rad olika online- och offlinelägen.
Super Max
  • Bygg upp ett lag med lönetak och tävla mot andra i ett nytt säsongsläge. Med ett begränsat lönetak att dela upp mellan 13 spelare måste du välja strategiskt inför varje omgång. Priser baseras på din prestanda varje omgång, vilket gör att varje match är viktig.
Pack & Playoffs
  • Ett helt nytt draftläge utmanar dig att bygga det bästa möjliga femmannalaget från paket du öppnar innan varje omgång. Tävla mot andra användares draftade lag och avancera för att vinna bättre priser. Med Pack & Playoffs får du en ny uppställning och en ny upplevelse varje omgång.
Schemalagda utmaningar
  • Spela 30 matcher för vart och ett av de 30 NBA-lagen. Tjäna MyTEAM-poäng och vinn priser när du kämpar dig genom 900 unika utmaningar baserade på 2017/2018 års NBA-schema.

SPEL PÅ ELITNIVÅ

Nytt rörelsesystem
  • Det nya rörelsesystemet tar kontrollen över spelare till en helt ny nivå. Dribblingar och rörelser utan boll baseras inte längre på animationer. Den här banbrytande teknologin skapar dynamiska animationer för att leverera den bästa möjliga spelupplevelsen. Du har fullständig kontroll.
Förbättrad skottmätare
  • Sätt fler skott tack vare den förbättrade skottmätaren som har flertalet feedbackpunkter för mer precisa skott.

GRAFIK OCH PRESENTATION

Förbättrade spelarutseenden
  • Oräkneliga timmar har lagts ned på att varje NBA-spelare ska se ut och kännas som sin verkliga motsvarighet; allt från små detaljer som ärr, bristningar och blekta tatueringar. Systemet som hanterar spelarnas kroppar har omarbetats för att matcha varje spelares fysik i ligan, och spelarnas ansikten har gjorts om från grunden för att ta fram ännu fler detaljer och mer realistiskt reagera på ljus.
Laserskannade matchställ och tillbehör
  • Laserskannade matchställ från alla 30 NBA-lag avbildar varje design ned till minsta stygn. Med hjälp av True Color Technology har lagens färger aldrig varit mer äkta, och de vita detaljerna har aldrig sett så klara ut. Med det omarbetade systemet för spelarnas kroppar sitter matchställen som de ska för varje kroppstyp. Som pricken över i när det gäller att skapa en NBA-spelare kan användare ta del av den största samlingen skannade skor och tillbehör i NBA 2K någonsin.
Särskild gästkommentator
  • Den största samlingen kommentatorer i ett sportspel blev precis ännu större. De framtida Hall of Fame- och tidigare NBA 2K-omslagsspelarna Kobe Bryant och Kevin Garnett tar plats i båset och bidrar med sin expertis, vilket höjer antalet kommentatorer i spelet till 13.

LEGENDARISKA LAG

De bästa lagen genom tiderna
  • De bästa NBA-spelarna från alla 30 lag, samlade i All Time-uppställningar för första gången någonsin. Tävla i Play Now för att ta reda på vilken All Time-uppställning som är den bästa, eller utmana alla 30 All Time-lag i MyTEAM:s All-Time Domination-läge.
Klassiska lag
  • Spela med 62 av de bästa NBA-lagen någonsin, inklusive 17 nya lag. Ställ ditt favoritlag mot ett nuvarande NBA-lag, återskapa episka finalmöten, ta reda på hur Shaq och Kobe står sig mot de bästa Lakers-spelarna från förr, eller låt Bulls-laget från 1997/1998 års säsong möta Warriors från 2015/2016 års säsong för att se vilka som egentligen är bäst. Möjligheterna är oändliga.

MyGM/MyLEAGUE

Nästa kapitel av MyGM
  • För första gången någonsin i ett sportspel introducerar MyGM en berättelsedriven upplevelse som behåller alla användarstyrda och lagbyggande aspekter som spelare har kommit att älska över åren. Din väg fram baseras på de val du gör och svaren du ger under utvalda tillfällen i handlingen. Skapa din egen berättelse, och bli en vinnare!
MyLEAGUE
  • 2K:s älskade franschiseläge låter flera användare anpassa sin liga från grunden. Välj antalet matcher och lag, justera ligainställningar och använd dina skräddarsydda alternativ under en enskild säsong, flera säsonger eller online. Du kan till och med hoppa över grundsäsongen och ta dig rakt in i slutspelet.
Äkta ligastruktur och regler
  • Både MyGM och MyLEAGUE innehåller flera uppdateringar för att motsvara verkliga NBA-regler, bland annat många regler från det nya Collective Bargaining Agreement. Förhandla fram spelarkontrakt som passar din franchise och dina spelare, bland annat Super Max- och Bird Rights-avtal för elitspelare, specifika kontrakt för spelare som är 38 år eller äldre, och tvåvägskontrakt för yngre spelare. Hantera din trupp med hjälp av "Stretch Provision" för att minimera lönetaket när du gör dig av med en spelare, eller utveckla unga spelare i G-League eller utomlands. Kort sagt, så är det här den mest detaljerade och autentiska franchiseupplevelsen någonsin, och den låter dig uppleva hur det är att vara GM för ett NBA-lag som aldrig förr.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag NBA 2K18 som en fysisk kopia?

Nej, du får NBA 2K18 produktnyckel (NBA 2K18 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina NBA 2K18 produktnyckel (NBA 2K18 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela NBA 2K18. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder NBA 2K18? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af NBA 2K18.

Publisher 2K Games
Udvikler Visual Concepts
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 15-09-2017
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.