The Long Journey Home (PC) 348 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
THE LONG JOURNEY HOME SPELBESKRIVNING

Det finns en miljon världar i galaxen. Det är bara en av dem som är hemma.

Det skulle bara bli en kort testresa - en snabb flygfärd till Alpha Centauri och tillbaka. Men när mänsklighetens första experimentella hoppmotor fallerar, blir en missanpassad besättning fångad på fel sida av universum - ensamma, skadade, och splittrade. Den enda vägen tillbaka... är igenom.

Utforska ett universum som ständigt förändras. Forma allianser med konstiga utomjordingar, från de nobla Wolphaxriddarna till det grymma slavimperiet Ilitza. Utnyttja din besättnings kunskaper inom allt från forskning till arkeologi och diplomati. Lär dig reglerna i ett ofta fientligt universum, och ta tuffa beslut som kan komma förändra det för evigt. Gör vad som krävs för att komma tillbaka till Jorden.

Long Journey Home kombinerar den ändlösa friheten i rymden med ett nytt öppet uppdragssystem som alltid låter dig bestämma. För den strandade Glukkt till hans hemvärld som han ber om, eller till dina ny slavhandlarvänner? Försök att skapa allianser med alla, eller sätt ditt hopp till de tuffare raserna, och hoppas att de inte vänder sig emot dig? Hopp för hopp, måste du ta tuffa beslut och leva med konsekvenserna, i ett universum som aldrig ser likadant ut två gånger.

Ett uppdrag. Ändlösa äventyr.

Vart kommer din resa att ta dig?

Huvudfunktioner:


Ändlös rymd
Utforska ett levande, procedurgenererat universum som inspirerats av både klassisk och moden science fiction. Möt olika utomjordingar. Finn olika berättelser. Ta olika risker. Lär dig universums hemligheter och med dem, nya möjligheter.

Dolda berättelser
Plundra utomjordiska gravkammare fulla av fällor och skatter. Tävla i galaxens största stridsturnering. Hitta och utforska konstiga artefakter, och använd din besättnings kunskaper för att ta reda på om den gamla dödskallen bara är en benbit, eller den heliga graalen för en ny aggressiv art.

En besättning värd att leda
Välj fyra av tio experter, alla med personlighet likväl som kompetens. De är inte bara statistik, utan du kommer att lära känna dem när de delar med sig av sina känslor, sina farhågor, sin upphetsning och sin oro över resan och dina beslut. Lär dig hur du bäst använder deras kunskaper för att hjälpa de andra... och vem kan vara villig att offra sig själv för att de andra ska kunna komma hem.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag The Long Journey Home som en fysisk kopia?

Nej, du får The Long Journey Home produktnyckel (The Long Journey Home CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina The Long Journey Home produktnyckel (The Long Journey Home CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela The Long Journey Home. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder The Long Journey Home? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Long Journey Home.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 30-05-2017
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Win 7, 8, 10
Processor: 3 GHz Dual Core CPU
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce 650 Ti / AMD Radeon HD 7790
DirectX: Version 11
Diskplads: 16 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX 11 compatible sound card with latest drivers
Yderligere bemærkninger: WARNING! THESE ARE PRELIMINARY SPECS, STILL SUBJECT TO CHANGES!

ANB
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.