Mirage: Arcane Warfare (PC) 294 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
MIRAGE: ARCANE WARFARE SPELBESKRIVNING

I Mirage: Arcane Warfare krossas lugnet i en besynnerlig fantasyvärld av ett skoningslöst inbördeskrig. Krigare beväpnade med stål och magi för med sig våld och död när de strider genom en fantastisk arabisk- och persisk-inspirerad miljö med ökensand, marknadsbasarer och mäktiga palats.

Mirage är en färdighetsbaserad multiplayer FPS som låter dig slita lemmarna av dina fiender med förintande magi och närstrid. Experimentera och hitta din perfekta spelstil mellan sex olika klasser inklusive skugglika lönnmördare, väldiga barbarer, mäktiga magiker och mycket mer. Med ett fokus utan motstycke på att verkligen känna sig i kontroll över din magi och ditt svärd, kräver Mirage kreativitet i strider och kommer att utmana dig som aldrig tidigare.

Från skaparna av Chivalry: Medieval Warfare kommer en ny konkurrenskraftig multiplayer FPS om stål och besvärjelser. Utbytesbaserad strid sträcker sig från närstrider till magiska avståndsattacker, vilket ger en oändlig variation av taktiska val. Ändå finns omedelbar underhållning och FPS-fans kommer att känna igen sig.


ETT NYTT STRIDSSYSTEM ATT BEMÄSTRA

Mirage fångar den sanna, förgörande kraften i magi och närstrider med den strama kontrollen hos en first-person shooter. Det intuitiva stridssystemet kräver tid och tålamod för att bemästra med färdighetsbaserad, konkurrenskraftig spelkänsla som känns som en svärdsstrid på några meters avstånd.


RAGDOLLFYSIK OCH BLODUTGUTELSE

Mirages spelkänsla är en korsning mellan närstrid och avståndsstrid. Blockera alla attacker – avstånd eller närstrid – i blodiga strider där du kan känna stöten från varje slag. Upplev spänningen i otroliga bataljer med ett ultra-tillfredställande, dynamiskt system av massakrerande där kroppsdelar flyger, blod sprutar och huvuden kapas i ett renande, förtjusande förintande.


NY FANTASY-MILJÖ MED KARTOR I FLERA ETAPPER

Stjäl uråldriga magiska artefakter och anfall överdådiga palats i multiplayer-lägen där en historia berättas om ett magiskt inbördeskrig.
SPELA MUSKULÖSA JÄTTAR, MAGIKER PÅ FLYGANDE MATTOR OCH MER

Spelares val är allt. Delta i strider med valmöjligheter för varje spelstil, i en uppsjö av team-baserade multiplayer-lägen och ta kontrollen över sex olika klasser med ett urval av stridsutrustning.


12 UNIKA KARAKTÄRERS RÖSTER – STYRDA AV DIG

Uttryck dig med hundratals röstkommandon och utforska de unika personligheterna hos de färgstarka karaktärerna.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Mirage: Arcane Warfare som en fysisk kopia?

Nej, du får Mirage: Arcane Warfare produktnyckel (Mirage: Arcane Warfare CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Mirage: Arcane Warfare produktnyckel (Mirage: Arcane Warfare CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Mirage: Arcane Warfare. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Få en gratis produktnøgle til Chivalry: Medieval Warfare med det samme. Tilføj til din konto, og spil det allerede nu!

Honor Masks - Masker smedjet af ansigterne, der tilhører dommerne, der grundlage Bashrahnis militærdomstol.

Karaktermalerier - højopløsningsbilleder af 6 karaktermalerier.

Mirage wallpapers - højopløsnings-wallpapers af originale malerier baseret på Mirages verden.

Kort - Illustreret kort af Bashrahn, der viser de forskellige slagmarker.

Soundtrack - original musik til Mirage, med et lydbillede fra en anden verden.

GEAR PACK - Få tre drop-pakker, med en tilfældig samling af nyt æstetisk gear, der inkluderer mindst to sjældne genstande.

Genre Action Indie
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 23-05-2017
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: TBD
Processor: TBD
Grafik: TBD
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7/8/8.1/10 x64
Processor: Intel Core i7 3770 or equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia Geforce GTX 970 / ATI Radeon RX 480
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 20 GB tilgængel
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.