Mafia 3 Season pass (PC)
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Kommer snart
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Mafia 3 (III) på Steam för att kunna använda Mafia 3 Season pass.

MAFIA 3 SEASON PASS SPELBESKRIVNING

Få tillgång till nästa 3 kapitel i det kritikerhyllade brottsdramat Mafia III till ett mycket bra pris. Tilläggen Faster, Baby!, Stones Unturned och Sign of the Times levererar unika berättelser, karaktärer och spelfunktioner till New Bordeaux. Dessutom får du tillgång till exklusiva fordon, vapen och funktioner knutna till berättelserna i och med varje lansering.


Faster, Baby!

Bege dig till en lantlig ort som styrs med järnhand och samarbeta med Roxy Laveau på ett explosivt uppdrag med snabba biljakter och episka nya militärstrategier för att hämnas mordet på en medborgarrättsledare.


Stones Unturned

En skoningslös rival gör sin återkomst till New Bordeaux och du tvingas samarbeta med CIA-agent John Donovan för att hitta ett nedskjutet lastplan och sätta stopp för en blodsfejd med rötter i Vietnams djungler.


Sign of the Times

Father James ber dig att ta upp jakten på en mystisk sekt ansvarig för ritualistiska mord från buktens mörka hjärta till innerstadens drogtyngda motkultur.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Mafia 3 Season pass som en fysisk kopia?

Nej, du får Mafia 3 Season pass produktnyckel (Mafia 3 Season pass CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Mafia 3 Season pass produktnyckel (Mafia 3 Season pass CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Mafia 3 Season pass. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.