X2: The Threat (PC) 40 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
X2: THE THREAT SPELBESKRIVNING

X²: The Threat ingår i en ny generation rymdsimulatorspel. Du spelar rollen som Julian Gardna och spelet spinner vidare på den historia som påbörjades i X: Beyond The Frontier. Den uppdaterade grafikmotorn ger spelvärlden en fräschare känsla med nydesignade skepp och stationer som gör världen ännu mer komplex.


Utforska: Du kan utforska över 130 vackert utformade sektorer med nebulosor som påverkar dina skepp och stationer och asteroider som du kan utvinna grundämnen ur och sälja med vinst.
Nya skepp: Åk på upptäcktsfärd i över 60 skepp av varierande storlek, från spaningsskepp till de betydligt större slagskeppen i hangarklass.
Nya uppgraderingar: Uppgradera dina skeppssystem med flera uppdateringar och hämta nya uppgraderingar som drar nytta av den nya skriptmotorn som utformats speciellt för X².


Nya vapen: Utrusta ditt skepp med nya vapen, som Ion Disruptor och Mass Driver, eller bygg egna fabriker och tillverka vapen själv för att kunna sälja dem med vinst och utöka ditt imperium.
Nya uppdrag: Delta i uppdrag som finns på anslagstavlan på varje station, tjäna pengar på att försvara konvojer och förgöra inkommande Xenon-flottor som tänker krossa allt i deras väg.


Men framför allt måste du hjälpa till med att skydda universum mot Khaak, innan de dödar allt och alla.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag X2: The Threat som en fysisk kopia?

Nej, du får X2: The Threat produktnyckel (X2: The Threat CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina X2: The Threat produktnyckel (X2: The Threat CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela X2: The Threat. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Publisher Egosoft
Platform PC
Releasedag 03-12-2003
Systemkrav OS: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / ME / 98SE 
Processor: Pentium III 800 MHz eller samme type 
Hukommelse: 256 MB RAM 
Grafik: 32 MB 3D-kompatibelt kort med Direct X 8.1 
DirectX®: 8.1 
Harddisk: 1200 MB tilgængelig plads 
Lyd:
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.